Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,850

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

İşe girmemiş olursam gideriz tabiki,ama şu aralar gidelim diyene eşlik ederim. ;D Oradan birkaç yer ayarlasak yeter,bagajın aldığı kadarını alırız,diğerlerinide babamın Şanlıurfadaki adamlarına bırakırız,kargoyla yollarlar.Bence bir düşünün ???

biraz araştırmamız gerek, bikaç adres -telefon...bağlantıları bi yapalım..
diffleri bagajda gümrükten geçiremeyebiliriz.orda takmak çıkanlarıda bırakmak lazım...

hayirdir herkez evde?

çikaralimmi bir maliyet birde oralari bilen birileri lazim boş donmeyelim.
kisa olursa 2/3 gun bana uyar.

RedlinE' Alıntı:
hayirdir herkez evde?

çikaralimmi bir maliyet birde oralari bilen birileri lazim boş donmeyelim.
kisa olursa 2/3 gun bana uyar.

maliyetten evvel dediğim gibi bi tanıdık bulmak lazım...arab kısmına güven olmaz kitli diff derken eldeki difide orda bırakıp ortada kalmayalım ;D ;D

askerliği hatay serinyolda yaptım ben hatayda tanıdıklar var... bir soruşturayım ...

benimki 120-130 dersen 300-350 kuruş arası yer.siz niye soruyorsunuz ben zaten gidicem benzin şubu benim sorumluluğum ;D ;D ;D

Bu havada ormana gidip(İstanbul için söylüyorum)macera aramasın derim ;)

Çağlar internetten ben bakınıyorum ama hepsi arapca.Oraya gidince Toyota parçacısı çokmuş,birgündede deyişir bana göre,internet bağlantısı yerine yüz yüze konuşmak ve pazarlık etmek daha iyi olur derim.Valla gaz vermek gibi olmasın,benim ihtiyacım olsa 1sn durmam.En fazla yakacağın yakıt(LPG olarak)800 tl tutar. ;)

bende iskenderun arsuz 3/1

en iyisi sorup gitmek

olmaz o hesap ortak bir kişiye yikmak olmaz. dort kişi olursak yada uç kimseyede komaz.
yanliz benim sikintim. kisa olmali cumartesi akşam çiktik pazartesi işleri halledip donmek gibi.

tugsan75' Alıntı:
Bu havada ormana gidip(İstanbul için söylüyorum)macera aramasın derim ;)

Çağlar internetten ben bakınıyorum ama hepsi arapca.Oraya gidince Toyota parçacısı çokmuş,birgündede deyişir bana göre,internet bağlantısı yerine yüz yüze konuşmak ve pazarlık etmek daha iyi olur derim.Valla gaz vermek gibi olmasın,benim ihtiyacım olsa 1sn durmam.En fazla yakacağın yakıt(LPG olarak)800 tl tutar. ;)

tuğsan internet bağlantısı imkanı yok zaten anlamıyom adamların dilini, yazısını..
gazla ilgisi yok ;D bende arb yerine orjinal diften yanayım..bilimum parçacılara ağız eyip 2000-3000 parçalanmaktansa geze geze gider geliriz.
800 falan gözümde yok, ben bu aracı alırken tüm maliyet hesabını yaptım.şuana kadar maliyet 30...tek eksik kilit.(ki bu 30 un içine birçok kenarda bekleyen yedek parçada dahil.)
yani kilitlerle birlikte 33-35 olsun..tam hesabıma uyuyor evladiyelik arac için.

RedlinE' Alıntı:
bende iskenderun arsuz 3/1

en iyisi sorup gitmek

olmaz o hesap ortak bir kişiye yikmak olmaz. dort kişi olursak yada uç kimseyede komaz.
yanliz benim sikintim. kisa olmali cumartesi akşam çiktik pazartesi işleri halledip donmek gibi.

ARSUS tada çok kebap askerlik yapmışsındır sen. ;D .zıpkına giderdim haftasonları bölük komutanıyla.

Var. benim derdim enjektorlerim vede birde turbo istiyorum. milinde hafif boşluk var gösterdigim turbocu bunda sorun yok dedi. basinc saati taktim. basiyoda ama içime sinmiyor bir turlu degişirsem rahatlicam.

RedlinE' Alıntı:
Var. benim derdim enjektorlerim vede birde turbo istiyorum. milinde hafif boşluk var gösterdigim turbocu bunda sorun yok dedi. basinc saati taktim. basiyoda ama içime sinmiyor bir turlu degişirsem rahatlicam.

iyi senin parçalar yer kaplamaz ,sorun olmaz.

komutan şöforuydum. tuzla jeeple 45000 km.
acemi birligimde iskenderun alay tam 19 ayim gitti oralarda
bizimkide daliyodu. bekle kenarda çikicakda gidicez.

tam arızalı adamlar burda yahu olcak işdeğil, turboda boşluk var diyip suriyeye gidersin, ama bakkala su almaya gitmeyiz,
benim evin girişinde kilit bozuk onu yaptırmıyorum, avusturalyadan arabaya kilit alıyoruz. kafa iyice gitti, hayırlısı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR