Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,680
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Tamam Gökhan abi sana hala abi diyebiliyorken, sana o gerçek dostlarınla güzel bir hayat diliyorum. Ben internet off-roadculuğuma ve sanal dostlarıma devam edicem.

Daha yüzünü bile görmediğim sanal dostlarım zor durumumda bana o senin gerçek dostlarının çoğundan daha fazla sahip çıktı.

Etiketler

Aynı şey.

1-Kendini tam ifade edememek,yanlış anlamalara sebep olmak.
2-Yanlış anlamak.

Ya beyler,şu birbirinizi yanlış anlama durumundan kurtarın artık.

Burada şehirlerin bi önemi yok,eğer öyle algılanıyorsa
a)Yazan daha dikkatli yazacak
b)Okuyan daha dikkatli okuyacak

Bir olay olmuş,araçta kimsenin heberi olmyan saçma bişey yapılmış.
Ankara,İstanbul,İzmir,Tekirdağ v.s v.s ne fark eder.Yanlış yanlıştır.
Her şehirden böyle saçma araçlar çıkıyor.Heleki İstanbul'dan.Kimse kimseyi kandırmasın üç kağıdın kralı İstanbul'da .

Burda önemli olan,aracın hangi şehirden çıktığı değil,bu yapılanın kim olursa olsun yanlış olduğudur.

Bence yanlış anlamalardan kaynaklanan töhmet ve buna bağlı muhabbetleri bırakalım artık :smiley:
Bize yakışmıyor.
Biz kocaman bir aileyiz. :smiley:

Tempus' Alıntı:
Tamam Gökhan abi sana hala abi diyebiliyorken, sana o gerçek dostlarınla güzel bir hayat diliyorum. Ben internet off-roadculuğuma ve sanal dostlarıma devam edicem.

Daha yüzünü bile görmediğim sanal dostlarım zor durumumda bana o senin gerçek dostlarının çoğundan daha fazla sahip çıktı.

Kürşad sen antalya sanayisini benim iş yaptırdığım insanları,antalyada arabası bulunan tamir ettiren toplayan insanları itham ettin ben savundum,
(Bu insanlarki sen ve gezenbilir ailesinden olan; arkadaşımız misafirimiz dediğimiz insanları başı üzerinde taşır )şimdi ise alınganlık ediyorsun... burada alınganlık göstermeye gerek yok... Lütfen bana kaybettiğim insanları ve hatta gerçek görmediğin dostları yaz ki bende muhasebesini yapayım

CDM-SUBARU' Alıntı:
Aynı şey.

1-Kendini tam ifade edememek,yanlış anlamalara sebep olmak.
2-Yanlış anlamak.

Ya beyler,şu birbirinizi yanlış anlama durumundan kurtarın artık.

Burada şehirlerin bi önemi yok,eğer öyle algılanıyorsa
a)Yazan daha dikkatli yazacak
b)Okuyan daha dikkatli okuyacak

Bir olay olmuş,araçta kimsenin heberi olmyan saçma bişey yapılmış.
Ankara,İstanbul,İzmir,Tekirdağ v.s v.s ne fark eder.Yanlış yanlıştır.
Her şehirden böyle saçma araçlar çıkıyor.Heleki İstanbul'dan.Kimse kimseyi kandırmasın üç kağıdın kralı İstanbul'da .

Burda önemli olan,aracın hangi şehirden çıktığı değil,bu yapılanın kim olursa olsun yanlış olduğudur.

Bence yanlış anlamalardan kaynaklanan töhmet ve buna bağlı muhabbetleri bırakalım artık :smiley:
Bize yakışmıyor.
Biz kocaman bir aileyiz. :smiley:

Ağzına kurban Erkan.... Bu antalyada yapılıyor denilen işler her sanayide sahibinin niyetine göre yapılan işlerdir..
Niyet bozukluğunu Antalya esnafına veya burada araç sahibi olan insanlara yüklemenin gereği yoktur.

07gokhanlc' Alıntı:
Kürşad sen antalya sanayisini benim iş yaptırdığım insanları,antalyada arabası bulunan tamir ettiren toplayan insanları itham ettin ben savundum,
(Bu insanlarki sen ve gezenbilir ailesinden olan; arkadaşımız misafirimiz dediğimiz insanları başı üzerinde taşır )şimdi ise alınganlık ediyorsun... burada alınganlık göstermeye gerek yok... Lütfen bana kaybettiğim insanları ve hatta gerçek görmediğin dostları yaz ki bende muhasebesini yapayım

Bugüne kadar ne sana ne antalya gurubuna hiçbir saygısızlık etmedim, araba alırken yada arabay bişeyler yaparken siz ne dediyseniz tamam dedim. Yusuftan arabayı alırken sadece sizin ordakilerin temiz demesiyle arabayı aldım baktırma gereği bile duymadım. Buna rağmen başıma gelen olaylardan sonra Yusuf u bile tamam bana 1500 tl para verdi şasenin onarım amsrafını Yusufla aramdaki mevzu kapanmıştır dedim. Antalya gurubunun yaptığı herşeyde destek verdim, içinde bulunabildiysem bulundum.

Sürekli hepinize abimsiniz kardeşimsiniz dostumsunuz dedim. Sen şurda gleip bu kadar yaralı olduğum bir mevzuda bile ben konuşurken bende araba alıp satıyorum töhmet altında kalıcam diye düşünürsen, yada seni zor durumda bırakmaya çalıştığımı düşünebiliyorsan. Sonrada bana çıkıp sanal dostluk gerçek dostluk,, internet off roadcusu muhabbetlerine kadar muhabbeti düşürüyorsan. Sen zaten kendin yap bunun çıkarımlarını ve kimleri nasıl kaybetiğini.

Herşeyi benden iyi biliyorsunuz off roadu, dosluğu, interneti , arabaları, araba alım satımını o zaman muhasebenide kendin yapabilirsin.

Ben antalya esnafını sanayisini yada araba satanları hiçbir zaman töhmete sokmadım, sadece dedimki aralarında çürük elmalar var, dikkat etmek o elmaları ortaya çıkartmak lazım. En başta sen ve sizinkilerin buna katılması lazım töhmet altında kalmamak için. Sen ama bunu savunur duruma girerek kendini ve etrafındakileri töhmete sokuyorsun.

Tuğsan la az önce konuştum, arabasının çamurluk bölümlerinde benimki gibi çft kat saç var, ama bu işlem antalyadamı yapıldı, istanbuldamı yoksa yurtdışındamı bişey diyemem diyor haklı olarak. Sonuçda ortada bişey olduğu açık ama, benim olayımla bu üst üste gelincede müsadenizle birkaç söz söyelem hakkımda olsun. Alınacaklarda üzerine alınsın. Siz eğer bişey yapmak istiyorsanız Antalya sanayisinde benim arabaya o çift kaporta içini kim yapmış onu bulun ifşa edin. Bulmanız çok zor değildir. O arabayı kim boyadıysa o yapmıştır.

Sen çıkıp İstanbulda ipne fotoğrafçılar var dersen ben senin gibi üstüme alınıp beni töhmet altında bırakıyorsun demem mesela, ipne olmadığımdan emin olduğum için güler geçerim Gökhan abi beni çok güldürdün ama haklısın ipneler var aramızda derim.

Tempus' Alıntı:
Sen çıkıp İstanbulda ipne fotoğrafçılar var dersen ben senin gibi üstüme alınıp beni töhmet altında bırakıyorsun demem mesela, ipne olmadığımdan emin olduğum için güler geçerim Gökhan abi beni çok güldürdün ama haklısın ipneler var aramızda derim.

Hepimiz DSİD yiz ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:

Ben bunu tanıdığımız veya tanımadığımız insanların olduğu bu sitede demem zaten Kürşat ...

arkadaslar 3 dakikalik tel gorusmesiyle anlasilacak mevzuyu ,yaza yaza ne hale getirmissiniz,isiniz gucunuz yokmu ,kac saatte yazdiniz bu kadar yaziyi,isin sakasi tabiiki,
ancak bu tur yazismalar arttikca insanlar uzaklasiyor bu muhabbetten
selamlar

altay41' Alıntı:
arkadaslar 3 dakikalik tel gorusmesiyle anlasilacak mevzuyu ,yaza yaza ne hale getirmissiniz,isiniz gucunuz yokmu ,kac saatte yazdiniz bu kadar yaziyi,isin sakasi tabiiki,
ancak bu tur yazismalar arttikca insanlar uzaklasiyor bu muhabbetten
selamlar

Altan bey,

Haklısınız belkide.... Yazdıklarımdan ötürü böyle bir duruma sebeb oldu isem kendi adıma camiadan özür dilerim, amacım burada soğuk hava estirmek değil,yapıldığını düşündüğüm haksızlığa açıklık getirmekti....
iyi geceler..

Toyotalar icin cok guzel snorkeller var, biraz tuzlu ama farkli olmak isteyenler icin..

www.rocasilva.com/snorkel-conceptscar/spip.php?rubrique1

Dostlar bana yardım edermisiniz.

Toyota hılux aracımı satılığa çıkardım ve bir kaç siteye ilan verdim. İngilterede olduğunu anladığım bir bayan aracımla ilgilendiğini ve " paypal " hesabı açtırmamı ve anladığım kadarıyla adres bilgileri falan istedi. Kendi bilgilerini de bana yollamış. Şaşırdım kaldım acaba kimlik avı dolandırıcılığı falan olabilir mi. Bu konuda yardım edin lütfen...

Kargo fiyatiyla ordan 100 tane alabilir. Araci gelip burda kullanacagina dahil bir ibare yoksa bence saka. Ama dedigi yontemlede sizi dolandiramaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri