Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,680

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Merhabalar;

Ankara'da Lc prado diesel gösterip; doğru,dürüst,güvenilir bilgi alınabilecek servis ve ustalar varmıdır..Tanıdıklarınız varsa yardımcı olabilirmisiniz...

arkadaşlar herkslere günaydın
kürşat daha ihaleye çıkmamış araçlar için parça stoklamak demekki almayı kafaya koyanlar yada bu işin parça yada araç olarak ticaretini yapanlar gözü okadar karartmış ki korkulur vallahi bu işi yapan esnaf kardeşlerimizden burda ihale gününü yada ilanı bulup açıklamak lazım en azında esnafların bu kadar iyi niyetlerine karşılık ;D ;D ;D ;D(ihale sonuçlarını açıklıyorum ozaman ankara ivedik organize sanayi bölgesi esnaflarında y. ticaret 10 adet yine ivedik organize esnafından a. ticaret 10 adet yoksa tamamımı demek lazım istanbul maslak oto sanayi sitesinden x. ticaret 10 adet yoksa artık ankaradakilerden ne kaldıysa )

simurg2' Alıntı:
arkadaşlar herkslere günaydın
kürşat daha ihaleye çıkmamış araçlar için parça stoklamak demekki almayı kafaya koyanlar yada bu işin parça yada araç olarak ticaretini yapanlar gözü okadar karartmış ki korkulur vallahi bu işi yapan esnaf kardeşlerimizden burda ihale gününü yada ilanı bulup açıklamak lazım en azında esnafların bu kadar iyi niyetlerine karşılık ;D ;D ;D ;D(ihale sonuçlarını açıklıyorum ozaman ankara ivedik organize sanayi bölgesi esnaflarında y. ticaret 10 adet yine ivedik organize esnafından a. ticaret 10 adet yoksa tamamımı demek lazım istanbul maslak oto sanayi sitesinden x. ticaret 10 adet yoksa artık ankaradakilerden ne kaldıysa )

"ZOR,OYUNU BOZAR" derler hatta "HASAN DEĞİL BASAN ALIR" derler ;D ;D

Satılacak adet önemli 3-5 araçsa arkadaşlar alır hemde fiyat ne olursa olsun ama adet çok olursa bu araçların illaki bi kısmına yetişemezler

Tuğsan'ın Toyota da çift kat kaporta çıkmış, şu an kaportacıda yapılıyor. Antalya sanayide bu işi ticaret haline getiren bir kaportacı var muhtemelen. Ordan gelen ve gümrükten çıkan araçlarda bu pas üstüne göstermelik saç geçirip boyanmış 2. araç çıktı.

Muhtemelen orda bir yada birkaç sanayi esnafı uyanık, gümrükden araç alıp bu şekilde toplayıp satıyor. Aman dikkat edin biz yandık siz yanmayın.

Tempus' Alıntı:
Tuğsan'ın Toyota da çift kat kaporta çıkmış, şu an kaportacıda yapılıyor. Antalya sanayide bu işi ticaret haline getiren bir kaportacı var muhtemelen. Ordan gelen ve gümrükten çıkan araçlarda bu pas üstüne göstermelik saç geçirip boyanmış 2. araç çıktı.

Muhtemelen orda bir yada birkaç sanayi esnafı uyanık, gümrükden araç alıp bu şekilde toplayıp satıyor. Aman dikkat edin biz yandık siz yanmayın.

Kürşad ...
Senin Yusuftan aldığın Patrol ile ilgili başına gelen kötü durum olduktan sonra yukarıda yazdıklarına banzer şeyler yazıldı ve söylendi,sesimizi çıkarmadık ... sana bu konudaki üzüntülerimizi içtenlikle belirttik.
Gümrükten çıkan araçlar herhangi bir sebebten ötürü yurtdışından giriş yapmış , gümrüğe bırakılmış veya gümrük tarafından el koyulmuş araçlardır.Bu araçlar Antalya daki kaportacıyı veya kurnazı ancak satıldıktan sonra görür.Bunları bilmen ve daha sonrasınıda yazman doğru olur....!!!!
Ayrıca söz etttiğin şekilde araçları makyajlamak sahibin isteği ile bütün sanayi lerde yapılabilecek bir iştir.Burada yazdıklarınla buradaki esnafı ,satıcıyı veya aracı olup ta ileride satacak olan tüm insanları töhmet altına alan bir ağır bir itham...
Sen Tuğsan ile iyi bir konuş ve bu araç nereden gelmiş nasıl mış ondan sonra bu yazdıkların üzerine tekrar fikir beyan et bence..

Gökhan abi seninle hiç alakası olmayan bir konuyu neden üstüne alıyorsun yada neden bu kaporta işçiliğini yapan şerefsizi savunuyorsun anlamıyorum ?

Sen kendi alıp satığın arabalarda bu işlemi yapmıyorsan ki yaptığını sanmıyorum, bunu yapan adamlarıda tanımıyorsan sorun ne?

2 araç geldi Antalyadan istanbula ikiside Antalya gümrüğü çıkışlı, Antalya'da birileri alıp satmış ve iki araçdada paslı kaporta üstüne uyduruk saç puntalanarak üstten macunlanıp boyanmış, arabalarda çift kaporta çıktı. Ortada somut iki olay ve delil varken sen hala töhmet ten bahsediyorsun.

senin arabanda sorun yoksa temizse sen hertürlü alacka adama ispatlarsın gösterirsin. O zamanda senin için bir sorun olmamalı.

Bana burda laf söylemek yerine Antalya ve Antalya sanayisinin bu konuda adını kötüye çıkartan adamları bulup ifşa edin onlara kızın arabaları alıp madur durumda kalan bize değil.

Ayrıca derdim birilerini Töhmet altında bırakmak olsa inan elimde buna çok malzeme var ve ben hep sustum. Kendi aracımla ilgili durumda bazı şeyler için aracı aldığım Yusufun bile suçu yok oda bilemezdi bunları dedim. Ve bunuda gelip burda herkesin görmeediği sadece bizim gördüğümüz muhabbet bölümünde yazdım. Derdim sizi töhmet altında bırakmak olsa arabamın restore başlığında yazardım.

Çok fazla daldınız bu işin ticari kısmına Dostlarınızı kaybediyorsunuz.

Ben senin yazını okuduktan sonra drekt Tuğsan ı aradım işin aslını öğrenebilmek için ve ondan sonra bu yazıyı yazdım.... seninde konuşmanı öneririrm..
Senin aracının mevzuundan sonra bu ve benzeri şeyler kulaktan kulağa yayılarak bizlere kadar ulaştı nasıl üzerime almayım Kürşad...

Tuğsanın arabası yurtdışından gelmiş ve bir alman tarafından gümrüğe bırakılmış bir araç,ben o arabayı satışından önce gördüm,çürüklerine baktım ve ihalesine girmedim,değilse bırakmazdım.Tuğsan da bu rarabayı alırken bu çürükleri gördüğünü söylüyor,ayrıca yapılan bu işlemin yurt içinde yapıldığını zannetmediğini söylüyor,ama sen antalyadaki sanayiden antalyadaki araçların bu şekilde olduğundan filan bahsediyorsun... Bilgisayar başında bu tür şeyler yazarken ,yazılanın okuyan tarafından nasıl algılanıp dillendirileceğinide düşünmen gerek...

Kardeş 93 yılından beri 4x4 araçlara biner ,iner,masraf eder satarım,bu benim tutkum,hiçbirindende bu güne kadar kar etmedim ..!!!! Ben bu güne kadar aldığım arabaları fabrikadan çıkcak gibi düşünerek almadım.Alırkende bildiğim kadarı ile dikkatli almaya çalıştım.
Ben dediğin gibi hiç bir zaman bu işin ticari tarafında bulunmadım,Bu işin ticaretine dalıyor dediğin insanlar sen "İnternetofroad" cılığına başlamadan öncede bu işin içindeydiler.
Dostluk öyle kolay kazanılan ve kolay kaybedilen bir şey değildir...Sanal dostluklardır kolay kaybedilen.... gerçek dostluklarda bu senin yazdıkların olmaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri