Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Ben senin yazını okuduktan sonra drekt Tuğsan ı aradım işin aslını öğrenebilmek için ve ondan sonra bu yazıyı yazdım.... seninde konuşmanı öneririrm..
Senin aracının mevzuundan sonra bu ve benzeri şeyler kulaktan kulağa yayılarak bizlere kadar ulaştı nasıl üzerime almayım Kürşad...
Tuğsanın arabası yurtdışından gelmiş ve bir alman tarafından gümrüğe bırakılmış bir araç,ben o arabayı satışından önce gördüm,çürüklerine baktım ve ihalesine girmedim,değilse bırakmazdım.Tuğsan da bu rarabayı alırken bu çürükleri gördüğünü söylüyor,ayrıca yapılan bu işlemin yurt içinde yapıldığını zannetmediğini söylüyor,ama sen antalyadaki sanayiden antalyadaki araçların bu şekilde olduğundan filan bahsediyorsun... Bilgisayar başında bu tür şeyler yazarken ,yazılanın okuyan tarafından nasıl algılanıp dillendirileceğinide düşünmen gerek...
Kardeş 93 yılından beri 4x4 araçlara biner ,iner,masraf eder satarım,bu benim tutkum,hiçbirindende bu güne kadar kar etmedim ..!!!! Ben bu güne kadar aldığım arabaları fabrikadan çıkcak gibi düşünerek almadım.Alırkende bildiğim kadarı ile dikkatli almaya çalıştım.
Ben dediğin gibi hiç bir zaman bu işin ticari tarafında bulunmadım,Bu işin ticaretine dalıyor dediğin insanlar sen "İnternetofroad" cılığına başlamadan öncede bu işin içindeydiler.
Dostluk öyle kolay kazanılan ve kolay kaybedilen bir şey değildir...Sanal dostluklardır kolay kaybedilen.... gerçek dostluklarda bu senin yazdıkların olmaz