Günaydın Erkan... Makina fena gözüküyor dün aksam bitti .. silikonların kurumasını ve yağmurun dinmesini bekliyorum sana ziyarete gelicem yağmurda beyaz bayramlıkla dolaşmış gibi olmayalım
geçmiş olsun.... normalde yağmurlu havalarda radar koymuyorlar ( havaalanı yolundakileri yakın takipteyim ) ama demek ki bunlar çok aç kalmış ... yazık
Günaydın Erkan... Makina fena gözüküyor dün aksam bitti .. silikonların kurumasını ve yağmurun dinmesini bekliyorum sana ziyarete gelicem yağmurda beyaz bayramlıkla dolaşmış gibi olmayalım
Hahahahahahah yok yok Toyota sülalesine yeni bir araç dahil olmadı günlük bineceğim bir araç aldım. Erkan sağ olsun jant lastik konusun da yardımcı olmuştu.. Body-Kit montajından sonra Erkan görmek istemişti.Biraz evvel Erkan ı online görünce haber vereyim dedim