ergunucyasar
Kamp II
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Tuğsancım , bunu daha önce de yaşadın, ileride de yaşayacaksın. Sen ve Ersun 80 konusunda en bilgili kişilersiniz (Suat gibi bir üstad-ı azam var ama profesyonel olduğu için klasman dışı)
Sizin hem katalog, hem de uygulama bilgi ve tecrübeniz var. Sen ortaya doğru bildiğini söyle, isteyen alır isteyen almaz. Senin yazdıklarını 1987'den beri iflah olmaz bir Land Cruiser hastası olarak satır satır takip ediyorum. Forumdaklerin %95 'i de böyle. Emin olabilirsin.
Yarın Bağdat Caddesindeki tura geliyor musun? Gelirsen görüşürüz.
Kendine iyi bak.
tugsan75' Alıntı:Ergun abi,benimkisi kızmak deyil aslında,sadece burada elimden geldiği kadar bilgilerimi paylaşıp bu işe yeni başlayanlara ve bilgi edinmek isteyenlere yardımcı olmaya uğraşıyorum.(Büyüklerimizden öğrendiklerimi)Fakat adetmiş(artık öğrendim)meyva veren ağaç taşlanır misali,çok bilmişler buradada devrede.Bende ikilemde kalmıştım uzun zamandır.Mücadeleyi bıraktım şimdilik.Onların dedikleri daha değerli olduğunu gördüm ve sadece seyrediyorum ve gülüyorum. ;D
Tuğsancım , bunu daha önce de yaşadın, ileride de yaşayacaksın. Sen ve Ersun 80 konusunda en bilgili kişilersiniz (Suat gibi bir üstad-ı azam var ama profesyonel olduğu için klasman dışı)
Sizin hem katalog, hem de uygulama bilgi ve tecrübeniz var. Sen ortaya doğru bildiğini söyle, isteyen alır isteyen almaz. Senin yazdıklarını 1987'den beri iflah olmaz bir Land Cruiser hastası olarak satır satır takip ediyorum. Forumdaklerin %95 'i de böyle. Emin olabilirsin.
Yarın Bağdat Caddesindeki tura geliyor musun? Gelirsen görüşürüz.
Kendine iyi bak.