Herkesin tanıdığı bir toyota parçacısından ihtiyacım olan 4y motor silindir kapak contasını istedim. Bana tek contamız yok takım gönderelim dediler. Kabul ettim, beklemeye başladım. Conta takımı geldiğinde ustam beni aradı, bu takım conta değil toplama conta dedi. Tekrar aradığımda biz sana iyilik olsun diye takım yaptık gönderdik dediler. Bende böyle bir şey olmaz. Tek conta ihtiyacım varken yok diyeceksiniz, ve bana iyilik olsun diye 3y motorun contalarıyla benim ihtiyacım olan 4y silindir kapak contasını birleştirip, bana iyilik olsun diye takım conta yapacaksınız. Düpedüz adam kandırmaca, yerse yapma değil mi bu. Ellerinde kalan 3y motor conta takımını bana satmaya çalıştılar.
Tabiki ürünü iade ettim ve paramın geri gelmesini bekledim. 13 Günde paramın iadesi için kaç kere aradım bilmiyorum. Sonunda 200 tl. gönderdiğim paramı bana 190 tl olarak iade ettiler. Belki meblağ büyük değil ama yapılan yanlış için yazıyorum. Tekrar aradım neden bu eksik para dedim. Masraf kesmişler. Hata sizin, siz beni kandırmaya çalıştınız ama benden para kesiyorsunuz, yazıklar olsun dedim ve kapattım. Böyle adamlar yüzünden toyota markasından soğuyorum. Sıkıntımı paylaşmak istedim.
Tabiki ürünü iade ettim ve paramın geri gelmesini bekledim. 13 Günde paramın iadesi için kaç kere aradım bilmiyorum. Sonunda 200 tl. gönderdiğim paramı bana 190 tl olarak iade ettiler. Belki meblağ büyük değil ama yapılan yanlış için yazıyorum. Tekrar aradım neden bu eksik para dedim. Masraf kesmişler. Hata sizin, siz beni kandırmaya çalıştınız ama benden para kesiyorsunuz, yazıklar olsun dedim ve kapattım. Böyle adamlar yüzünden toyota markasından soğuyorum. Sıkıntımı paylaşmak istedim.