yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: Toyota'cı Bunu Yaparsa, Biz Kime Güvenelim?
murat067' Alıntı:el eli yıkar el döner yüzü yıkar diye boşa dememişler .... mesela forumda satılık vasıta konusunda bir toyota var aman dikkat edin almayın deniyor...negüzel de oluyo
bence zararlı olanların burdan deşifre edilmesi gerek esnaf usta kullanıcı vs herneolursa olsun bu dediklerim olduğu sürece insanların samimiyeti daha artar daha dikkatli olunur ve daha az zarar görülür sonuçta forumun amacıda bu bilgi alışverişi ..... ömer abi geçmiş olsun....
abi bildigin gibi degil ,ama hata benim, iyi niyetli olmamdan kaynaklandivadili' Alıntı:Altay bey,sizin gibi birini bu kadar kızdırdılarsa şaşırmak gerek
altay41' Alıntı:abi bildigin gibi degil ,ama hata benim, iyi niyetli olmamdan kaynaklandi
kaptan10' Alıntı:maalesef piyasada bazı esnaflar içinden dürüstleri ayrı tutuyorum fakat bir elin parmakları kadardır ancak 4*4 ofroad meraklısı bizleri yolunacak kaz gibi görüyorlar aynı şeylerden eminim hepimiz muzdaripiz ama yapacak bir şey yok allah insanların vijdanlarını ıslah etsin başka diyecek bir şey bulamıyorum