Toyota vx 80 parça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,058

RedlinE

Land CRUISER VX 80 HDJ-1
Yer
İstanbul
Beyler parça konusunda buradan iletişim kuralım. Herkes ihtiyacı olanı buraya yazsın kim nerde denk gelirse artik birbirimize yardımcı olalım.
Mesela kış geliyor. Webasto konusunda bir çalışma var mı?

Etiketler
Ynt: Toyota vx 80 parça

mücahit ihtiyaç yokta elde fazla:
-en arka koltuklar kafalıklarıyla (bej aparatlarıyla)
-pek yakında orjinal 4 yay ,4 amörtisör,bir direksiyon amörtisörü ,eşantiyon olarak ta 2 inç takoz kit ;D poliüretan (hem muhayyer ,hem lexus (daha konforlu)) ;D ;D bu tam hurdacılar sitesi ağzı oldu...
-pek yakında ön arka tampon orcinal ;D
-ayrıca elimde olan turşusunu kuracağım Hava akış metresi,oksijen sensörü,yağ +hava filtresi,direksiyon kutusu tamir takımı + (birde vx100 için var) sol aks keçesi,çıkma kapı fitilleri,şanzıman filtresi ,buji kabloları vsvsv..(Genuine toyota part))
çok güzel bir çeki topuzum var sıfır
ha birde thule üst bagaj var ama küçük..(stepneyi taşır)
unuttum bak devirdaim pompasıda var ama aftermarket.(çakma aisin)
webasto yok amma ::smiley:

Beni dertden kurtarmışsın Çağlarcım,sendekilerin birçoğu bendede mevcut ;D(Hava akışmetresi,oksijen sensörü,devirdaim ve tanponlar hariç).
İlaveten;
fan termiği,
sıfır kutusunda ateşleme bobini,
kül tablası,
botokslu farlar,
arka bagaj alt kapak menteşeleri,
nato tipi çeki demiri
;D

Not: Webasto çalışması devam ediyor ama şu aralar bütçe yok.Heytem abinin vx100 ü çatakda kıstırırsam ondakini araklıyacağım. ;D

ankara şaşmaz sanayideki webasto işlerini yapan arkadaşa 2 hafta evvel gittim vx 100 bagajdaki kriko yerine ,yeni model uzaktan kumandalı bir webasto yaklaşık 1400 ytl cik montaj dahil webasto sabit çıkıştan bir hortum ile araç üstü çadır içine sıcak hava üflemesini sağlıyoruz kumanda ilede yattığımız yerden aç kapa biraz daha havaların soğumasını bekliyorum

cihanülker' Alıntı:
ankara şaşmaz sanayideki webasto işlerini yapan arkadaşa 2 hafta evvel gittim vx 100 bagajdaki kriko yerine ,yeni model uzaktan kumandalı bir webasto yaklaşık 1400 ytl cik montaj dahil webasto sabit çıkıştan bir hortum ile araç üstü çadır içine sıcak hava üflemesini sağlıyoruz kumanda ilede yattığımız yerden aç kapa biraz daha havaların soğumasını bekliyorum

vx100 için direksiyon kutu tamir takım seti dedim... ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Aynıları bendede olacak bizim haricimizde 5 kişide daha yani dostum yaylar amarsitorler direk deponun en dibine gumulecek.
Filtreleri günü gelmeden değiştim ama attım şanjman fitresi orj 175 tl onu belirtiyim.
Çeki topuzu nikelajlı yedek bende duruyor. Orj alt aparatlarını soktum tampona taktım.
Bagajım bitti bu arada ceple çektigim uyduruk resimleri buraya koyiyim. Açık hali yok ama adam gibi çekince koyacam hepsini..
Ayrıca bende direksiyon alt muhafazası stoplar farlar eski kapı fitilleri ve uyduruk talikmiş geçme falan bussuru şey var ama çoğunu attım. Çoçuklar Toyota olmayan ne varsa sökmüşler mesela farın üstündeki iki tane toz lastiğinin geçmeleri orj değilmiş. Ha birde çakmak yenisi orj Japon 28 tl

Bu arada ben şu stepne olayinada aşırı taktım.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280258983089&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
Çağlar sen nette iyisin şu adamı bir ikna etsende tr ye gönderse bana cevap bile vermedi. Türk düşmanımıdır nedir.
Birde fren balataları dişarda çok ucuz kaliteli bir marka var mi ? varsa link alabilirmiyim.
resimler büyükmüş koyamadim linkleri aşagida idare edin.

http://img43.imageshack.us/i/p110909105203.jpg/
http://img178.imageshack.us/i/p110909105202.jpg/

http://img22.imageshack.us/i/p1109091052.jpg/

Maşallah Mücahit,bu arada yakından görene kadar hala aracının bu halinin kaplama olduğuna inanamıyorum. ;D

çağlar' Alıntı:
mücahit ihtiyaç yokta elde fazla:
-en arka koltuklar kafalıklarıyla (bej aparatlarıyla)
-pek yakında orjinal 4 yay ,4 amörtisör,bir direksiyon amörtisörü ,eşantiyon olarak ta 2 inç takoz kit ;D poliüretan (hem muhayyer ,hem lexus (daha konforlu)) ;D ;D bu tam hurdacılar sitesi ağzı oldu...
-pek yakında ön arka tampon orcinal ;D
-ayrıca elimde olan turşusunu kuracağım Hava akış metresi,oksijen sensörü,yağ +hava filtresi,direksiyon kutusu tamir takımı + (birde vx100 için var) sol aks keçesi,çıkma kapı fitilleri,şanzıman filtresi ,buji kabloları vsvsv..(Genuine toyota part))
çok güzel bir çeki topuzum var sıfır
ha birde thule üst bagaj var ama küçük..(stepneyi taşır)
unuttum bak devirdaim pompasıda var ama aftermarket.(çakma aisin)
webasto yok amma ::smiley:

şu kardeşine bi hesap açta arka koltuklar, amorsitör ve takozları alayım. söz elime para geçtikçe öderim. çok ciddiyim.

not=iki tellide eberspscher marka(alman malı,webastonun rakibi) bayi acsa grup,sanırı 800-900 liraya ısıtıcıyı hallediyor, bu arada kompresörlü buzdolaplarında kampanya yapmışlar,ben 500euro ya kaptım bitane.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR