Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞSAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 517
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,609
Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

CDM-SUBARU' Alıntı:
Abi yok,istediği kadar konuşsun. :D
Etap zamanlı olucak,üstelik atıyorum 3-5 araçlık takımlar halinde.
İstiyen istediği gibi konuşsun,etabın bitiriliş zamanı,ak koyun kara koyun belli edicek.Üstelik bu iş takım çalışması,yani bireysel değil. ;)
Araçlardan birisi kaldımı,hepsi kalmış sayılacak,dedik ya,bu bir takım çalışması. ;)
Ben gidiyorum,sen çık gel yok,etap zamanı,o takımın son aracının bitirmesiyle sona ericek. ;)
Aracın kondisyonu,pilot,co-pilot,ekipman kalitesi,takım dayanışması,planlama,zeka.Hepsi olucak. :smiley:
Kimse kıvıramıyacak :D kimse yok şöyleydi yok böyleydi diyemiyecek :D

Bu şekilde,atıyorum bir LR cinin diğer LR lere ne kadar güvendiği felanda ortaya çıkacak ;D
Onun için benim tavsiyem,takımlar oluşturulurken bunlara dikkat edilmeli ;D
Bu konuyu sonsuza kadar kapatıcaz abi inşallah ;D
LR lerin fiyatı dibe vuracak ;D perdon zaten hepsi hurdadan alınıyodu dimi,unutmuşum ;D ;D ;D ;D (bittiğim andır bu an ;D ;D ;D )

:D :D :D

Etiketler

Herkese Merhaba,

Bizim Land Rover takımları çok hafife alınıyor sanırım. Veya; parkur hazırlıklarından önce, takımların psikolojik gaz ayarları yapılıyor galiba :D :D :D

Eğer, bahsi geçen formatta bir yarış yapılır ise, Land Rover ekipleri liderliği kendi aralarında paylaşırlar bence ( Benimki de subap ayarı kıvamında ;D ).

Ne de olsa, LR araçların DNA'sında bu var. :D

Saygılar,

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Herkese Merhaba,

Bizim Land Rover takımları çok hafife alınıyor sanırım. Veya; parkur hazırlıklarından önce, takımların psikolojik gaz ayarları yapılıyor galiba :D :D :D

Eğer, bahsi geçen formatta bir yarış yapılır ise, Land Rover ekipleri liderliği kendi aralarında paylaşırlar bence ( Benimki de subap ayarı kıvamında ;D ).

Ne de olsa, LR araçların DNA'sında bu var. :D

Saygılar,

Barış

:D Ya yok,son marka kısmına takılma,sadece biraz gaz,biraz espri felan.Yoksa araç ne olursa olsun önemli değil,önemli olan hep birlikte iyi vakit geçirmek :smiley:
Ya işte aslında birincide ,ikincide belli ;D sadece tescillenicek felan :p :D diyip,takım motivasyonuna devam ediyim ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
:D Ya yok,son marka kısmına takılma,sadece biraz gaz,biraz espri felan.Yoksa araç ne olursa olsun önemli değil,önemli olan hep birlikte iyi vakit geçirmek :smiley:
Ya işte aslında birincide ,ikincide belli ;D sadece tescillenicek felan :p :D diyip,takım motivasyonuna devam ediyim ;D ;D

:D :D :D

Land cıların takıldığı yerden gidicez diycem,gidemiycem çünkü orda land var...

CDM-SUBARU' Alıntı:
LR lerin fiyatı dibe vuracak ;D perdon zaten hepsi hurdadan alınıyodu dimi,unutmuşum ;D ;D ;D ;D (bittiğim andır bu an ;D ;D ;D )

Erkancım merhaba.

eh hurdası bile para ediyorsa ;D ;D tıpkı ANKA kuşu gibi değilmi ?küllerinden hayat buluyor ;D ;D ;D ;D ;D
bu ışığın altındaki gibi ;D ;D ;D ;D ;D ;D [attachment=1]

DSC00503.jpg

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Erkancım merhaba.

eh hurdası bile para ediyorsa ;D ;D tıpkı ANKA kuşu gibi değilmi ?küllerinden hayat buluyor ;D ;D ;D ;D ;D
bu ışığın altındaki gibi ;D ;D ;D ;D ;D ;D [attachment=1]

Orhan abi,bayıldım mesajına :smiley:

Dimi abi haklısın işte TYT tam olarak böyle bi makina ;D ;D ;D ;D

Tabi işin şakası abi, haklısın :D
Ayrım yapmadan,emek harcanan herşeyin takdire değer bi yanı vardır bencede :smiley:

Merhaba Arkadaşlar,

Bu Land Rover - Toyota sohbeti biterse; Forum'da, off-road'da, Maslak'ta - tamircide, muhabbet kalmaz :D :D :D

Bence bu konu bitmez ( Birinci - İkinci belli olsa da bitmez ) ki bitmemeli de bence ;D

Saygılar,

Barış

Tempus' Alıntı:
Ben bonservis bedelim elimde bekliyorum tekliflere göre bakıcam artık ;D ;D ;D ;D

vay vay,milyon dolarlık tekliflere açığım diyosun yani :D

Kim alir o kupeliyi birakin arkadaslar ben daha ismimi yamadim ayrica lutfen bir toyota 5 teneke eder kiyaslama yaparken bu degeri goz onunde bulunduralim. Aksini idda eden mustafa abiye sorsun. En son toyotayi garaja cekip birakmis abimin derdi buyuk arizide kalmiyo etap sonu sanayiye gidemiyorum diye vaz gecmis aractan

cemtascioglu' Alıntı:
bencede land rovercılar toyotacıların ustunden gecer bence toyotacıların seyırcı tarafına alarım ;D

Merhaba cem,
kamp ateşi yakmada ve saç kavurmadaki üstün başarı ve hizmetlerini unutmayalım lütfen :D

RedlinE' Alıntı:
Kim alir o kupeliyi birakin arkadaslar ben daha ismimi yamadim ayrica lutfen bir toyota 5 teneke eder kiyaslama yaparken bu degeri goz onunde bulunduralim. Aksini idda eden mustafa abiye sorsun. En son toyotayi garaja cekip birakmis abimin derdi buyuk arizide kalmiyo etap sonu sanayiye gidemiyorum diye vaz gecmis aractan

mustafa beyde ilginç zevkler varmış, biz sakallının orada, ara sıra toplanırız fakat çay kahve muhabbeti olur. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri