Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞSAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 517
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,015

Etiketler

Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

Killi harbi harbi dusunuyorum. Arabada sokecegim yaptirabilecegim yer kalmadi orto konsolla oynuyorum sonra dahada birşey yok. Tamponlar var ama usta yok.
Uzerindeki kiti satip 6 inç mi alsam napsam ??

RedlinE' Alıntı:
Killi harbi harbi dusunuyorum. Arabada sokecegim yaptirabilecegim yer kalmadi orto konsolla oynuyorum sonra dahada birşey yok. Tamponlar var ama usta yok.
Müco hayırdır bu kaşıntı nerden kardeş ;D

RedlinE' Alıntı:

tamponu arb al bırdaha arkana bakma hala usta arıyor ya ne gerek var kardesım paranmı yok allalaalla kockoca ekmekcıler kralısın masallah da dıyelım ;D

SADECE KONUŞUYORSUNUZ İSİM YAZIN LÜTFEN 150 ARABA DİYORDUK 4 ZOR TOPLADIK.NEYSE DURUM 4 land rover , 3 toyota ve 1 jeep BU LİSTE BENCE AYNI ZAMANDA TERCİKLERİDE GÖSTERECEK DİYE DÜŞÜNÜYORUM....KİM DAHA KALABALIK BELLİ OLACAK....İYİ OLAN KAZANSIN....BU BULUŞMA İÇİN MADEM CAN ATIYORUZ .O ZAMAN BUYRUN LİSTEYE

no isim ve soyad araç geldiği yer

1. Tuğsan Dal Toyota VX 80 Antalya
2. MKG Team Defender TD5 ve V8 Ankara
3. Binali GENÇ 4Runner istanbul
4. Ender kurutlu disco v8 istanbul
5. İlker Sevilengül jeep cherokee Kocaeli
6. Ercüment Uçgun Defender İstanbul
7. Cem Tasçıoglu dıscovery td 5 istanbul co pılot cihan ÜLKER arka koltuk co pilot mucahit MADEN bey
8- ahmet demir toyota vx80 antalya
9- M.Barbaros Sayıl ??

TUĞSAN' Alıntı:
SADECE KONUŞUYORSUNUZ İSİM YAZIN LÜTFEN 150 ARABA DİYORDUK 4 ZOR TOPLADIK.NEYSE DURUM 4 land rover , 3 toyota ve 1 jeep BU LİSTE BENCE AYNI ZAMANDA TERCİKLERİDE GÖSTERECEK DİYE DÜŞÜNÜYORUM....KİM DAHA KALABALIK BELLİ OLACAK....İYİ OLAN KAZANSIN....BU BULUŞMA İÇİN MADEM CAN ATIYORUZ .O ZAMAN BUYRUN LİSTEYE

3. Binali GENÇ 4Runner istanbul
4. Ender kurutlu disco v8 istanbul
5. İlker Sevilengül jeep cherokee Kocaeli
7. Cem Tasçıoglu dıscovery td 5 istanbul co pılot cihan ÜLKER arka koltuk co pilot mucahit MADEN bey
8- ahmet demir toyota vx80 antalya
9- M.Barbaros Sayıl ??
8. Orhan Bıyıklı defender 300tdi İstanbul (tarih sorun yaratmazsa)

SADECE KONUŞUYORSUNUZ İSİM YAZIN LÜTFEN, 150 ARABA DİYORDUK 4 ZOR TOPLADIK. NEYSE DURUM 4 land rover , 3 toyota ve 1 jeep BU LİSTE BENCE AYNI ZAMANDA TERCİHLERİ DE GÖSTERECEK DİYE DÜŞÜNÜYORUM....KİM DAHA KALABALIK BELLİ OLACAK....İYİ OLAN KAZANSIN....BU BULUŞMA İÇİN MADEM CAN ATIYORUZ. O ZAMAN BUYRUN LİSTEYE

3. Binali GENÇ Toyota 4Runner İstanbul
4. Ender kurutlu Discovery v8 İstanbul
5. İlker Sevilengül Jeep Cherokee Kocaeli
7. Cem Tasçıoglu Discovery td 5 İstanbul co pılot cihan ÜLKER arka koltuk co pilot mucahit MADEN bey
8- Ahmet Demir Toyota VX80 Antalya
9- M.Barbaros Sayıl ??
10. Orhan Bıyıklı Defender 300Tdi İstanbul (tarih sorun yaratmazsa)

Ara yekün:
6 Land Rover
3 Toyota
1 Jeep

Ben Seyredenbilir ve Yiyenbilir etaplarına katılacağım ;D

Hala bir arac fazlayiz Esitlik bozulmasin diye bu gidisle ben gelemicem yada yanci gelecem :smiley:

Yok ondan bahsetmiyorum. 10 tenekeye 2 toyota yeter hocam ucuncuyu camurlamayalim diyorumm

İşte mücahit evde sıcak çayını içerken konuşur, Osman abi biner discovery ye filmde oynayacak araç olarak gider holywood semaların :D :D :D

Biz baba parasiyemiyoruz oglmm pazar sabahi 7 de hattin basindaydi bu kardesin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

SON KONULAR

Geri