Disco tarihinde parça kırmadı, bizim meşhur jakuziye girip kendi başına çıkabilen Ankaradaki 2 araçtan biri, Defender daha bitmediği için klasman dışı onu bitirdim dediğimde pim mim hikaye olacak. Jakuzi deyip geçme ben ne TYTtalar gördüm daha oraya varamadan diffi komple dağılan, basamağı ezilen, aksı kopan çekiciyle evine dönen
Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu
oda olur be yavaş yavaş herseyi birden yaparsak aracdan sogicaz sonra
maşallah diyelim yavuz abi kirilacagi vardir deme sonra toyatacilar indirdi saftimi diye
RedlinE' Alıntı:
oda olur be yavaş yavaş herseyi birden yaparsak aracdan sogicaz sonra
maşallah diyelim yavuz abi kirilacagi vardir deme sonra toyatacilar indirdi saftimi diye
selam bende 87 dısel cruiser aldım yeni ve jant konusunda sıkıntı cekıyorum cooper stt 285/75/16 lastık aldım jantlar ıcınde 16x8 dendi zorda olsa onuda buldum fakat önlerde jantlar rot başlarına degiyor napabılırım yardımcı olursanız sevinirim
ustalar onu denediler fakat 4 cm yakın aracın lastikleri dısarı taşıyo ve trafikte sorun yaşatabılır bana bir jantcı da 16x7.5 jant takarsak kurtarır dedi sizcede kurtarırmıı yada bana başka sorunlar açar mı
onur artarslan' Alıntı:
selam bende 87 dısel cruiser aldım yeni ve jant konusunda sıkıntı cekıyorum cooper stt 285/75/16 lastık aldım jantlar ıcınde 16x8 dendi zorda olsa onuda buldum fakat önlerde jantlar rot başlarına degiyor napabılırım yardımcı olursanız sevinirim
onur artarslan' Alıntı:
ustalar onu denediler fakat 4 cm yakın aracın lastikleri dısarı taşıyo ve trafikte sorun yaşatabılır bana bir jantcı da 16x7.5 jant takarsak kurtarır dedi sizcede kurtarırmıı yada bana başka sorunlar açar mı