KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
araç çok güzel olmuş elinize sağlık bu aracı ankaradan ilk ben almıştım ,hakan ataman için sonradan istanbula satıldı 2 gün içinde heytem baba aldı ondanda izmite mustafa arkadaşımız almış galiba sizde ondan aldınız gerçekten arkadaşlarımıznda eline sağlık güzel iş çıkarmışlar keyifle güzel günlerde binersiniz inşallah
araç çok güzel olmuş elinize sağlık bu aracı ankaradan ilk ben almıştım ,hakan ataman için sonradan istanbula satıldı 2 gün içinde heytem baba aldı ondanda izmite mustafa arkadaşımız almış galiba sizde ondan aldınız gerçekten arkadaşlarımıznda eline sağlık güzel iş çıkarmışlar keyifle güzel günlerde binersiniz inşallah
Tümer bey,
Siz hiç merak etmeyin her türlü aracın heryere nakliyesi itina ile ve yol testleri ile birlikte tarafımdan zevkle yapılır, sadece yakıt sponsoru bulmak gerekli.
Her şey gönlünüzce olsun,
Kalın sağlıcakla.
Getirtilir, seramik taşıyan araçlar filan var bakmak lazım gerçekten hesaplı nakliye yapılabilir.O tarafa gidip boş gelen çok kamyon var ha birde başka yöntem var fakat o nezaman denk gelir pek belli olmaz hani hasarlı araç taşıyan sigortalarla anlaşmalı çekicile var.
Seçimden sonra bir bakayım isterseniz, nede olsa seçimde muhtarlığa adayım.
Kalın sağlıcakla.