Toyota Land Cruiser HJ 75

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tümer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,681
Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75

ben bayıldım,
çok güzel görünüyor,
kazasız belasız sürüşler,
selamlar

Etiketler

Sağlam bir trophy aracı geliyor.

FJ 70 ile trophy'de yarışmış birisi olarak bu aracın motor gücünden ve ağırlığından beklenmeyecek yetenekte olduğunu ve çok sağlam olduğunu söyleyebiliim.

Arkadaki zemine alimünyum bir sandık ve yedek lastiği aşağı almayı düşünüyormusunuz?

Şimdiden güle güle kullanın.

Teşekkür ederim Onur Bey,

Kasaya bir sandık koyuldu ancak plastik.
Yedek lastiği asağı almaktan neyi kastettiğinizi pek anlayamadım. Kasanın üzerine yatay bir yekilde mi yoksa kasanın altına mı?

[attachment=1][attachment=2]

07052011311.jpg

07052011309.jpg

tümer bey merhaba
sanırım aracın %80 bitmiş hali bu yanılıyomuyum yinede bilmiyorum ama gercekten cok agresif oldu cok güzel işçilik
bu arada aracı rescue team yaptı heralde ne kadar zamanda yapıldı e 3 asagı 5 yukarı neye maloldu ;)

aracı yakında gören biri olarak araç tek kelime ile harika Allah Kazasız Belasız Binmek nasip etsin.

Doguştan güzel olan Toyota ne yapılırsa dahada güzel ve vahşi oluyor...

tebrikler....Murat bey iyi iş çıkartmış.. ;D

Niyazi Bey,

Gidip almayı pek düşünmüyorum. Gidiş-geliş masrafı, zaman kaybı ve yol yorgunluğu malum.
Bu nedenlerle büyük bir olasıkla kamyon tepesinde gelecek.
Böylelikle asfaltta yok yere yol yapmamış ve 2. eli düşmemiş olacak :D
Malum kendileri 744.000 km de de.!

Tümer' Alıntı:
Teşekkür ederim Onur Bey,

Kasaya bir sandık koyuldu ancak plastik.
Yedek lastiği asağı almaktan neyi kastettiğinizi pek anlayamadım. Kasanın üzerine yatay bir yekilde mi yoksa kasanın altına mı?

Yedek lastik kasa zeminin üstünde yatay durursa biraz daha ağırlık merkezi aşağı çekilebilir.

Bir de hi-jack'i arkaya zemine paralel sabitlerseniz hem bir yere takılma ihtimali azalır, hem de ağırlığı yine aşağı çeker.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,803
Kayıtlı Üye Sayımız
166,608
Kaydolan Son Üyemiz
haiderkoco

Çevrimiçi üyeler

Geri