toyota hilux

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vedatapat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,337

vedatapat

Yeni Üye
arkadaşlar toyoya hilux almayı düşünüyorum ama tata xenon da güzel sizce hangisi toyota hilux 1989 veya 1996 buldum ama karar veremedim arkadaşlar sizce hangisi yardım edin birde1989 hilux la 1996 arasında fiyat farkı okadar yok neden acaba bilen varmı toyota hilux almak istersem 1989 mu yoksa 1996 mı ikiside 2800cc yoksa tata xenonmu alsam şimdiden tşk ederim

Etiketler
Ynt: toyota hilux

Vedat bey merhaba,
Ben daha önce 91 şimdide 93 model hilux kullanıyorum.Kesinlikle hilüx derim,tata ların çabuk dağılıdığını duymuştum.96 model yada 89 model arasında hiçbir fark yok.Ama 7 yaş az değil eğer 96 model yıpranmamış ise onu tercih edin derim.Bir düşünün neden 20 yaşındaki hilüx ile yeni tata aynı fiyata.!!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR