toyota hilux 2011 -revolution begins

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deepfish Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,334
Ynt: toyota hilux 2011 -revolution begins

Maşallah aracınız çok güzel oluyor. Kazasız bol çamurlu günlerde kullanmanız dileğiyle...

Takip.

Etiketler

bir canavar daha doğuyor maşallah çok güzel olmuş araç takipteyim ;D

antalya donusu herkesin gozu arabadaydi sanirim nazar degdi dun gece kumda cok feci battim , acemilikten halatin uc kismini da kopardim , ne difflock ne de hijack , son care otokurtarma :smiley: yine de hersey yolunda , ustamin ellerine saglik . herkese iyi dilekleri icin tesekkurler

Allah başka dert kaza vermesin, araç cidden karakter değiştirdi yeni şekli ile ve çok güzel oldu, yapanın da ellerine sağlık diyelim Ahmet usta için : ))

cümlemize ve size kazasız belasız sürüşler dilerim, tekrardan hayırlı olsun... Erdoğan

sagolun Erdogan bey ,

birkac foto yeni halinden

hil.jpg

hil2.jpg

maşallah....güzel olmuş..kazasız belasız...

deepfish' Alıntı:
antalya donusu herkesin gozu arabadaydi sanirim nazar degdi dun gece kumda cok feci battim , acemilikten halatin uc kismini da kopardim , ne difflock ne de hijack , son care otokurtarma :smiley: yine de hersey yolunda , ustamin ellerine saglik . herkese iyi dilekleri icin tesekkurler

Kuru kum, bataklıktan daha kötü. Araç yada ekipmanla alakası yok bence, kumda her araç kalabilir. Selamlar.

slm lar aracınızın orjinal resminde arka çeki demirini gördüm eğer ayıp olmaz ise satmayı düşünürmüsünüz bendede 2011 hilux var ona takmayı düşünüyorum saygılar

abi yeni fotoları beklemedeyiz. ve bir şeyde ben sorcam beyaz araçtaki jantların markası nedir acaba.

çok güzel oldu çoook. kazasız belasız.
tavandaki barı kanalamı bağladınız? tavan delindimi.
delindiyse ne tür bir cıvatayla bağladınız, mahsuru yoksa bilgi verirseniz sevinirim.
saygılar.

rauf_468' Alıntı:
Umut bey size bir sorum olucaktı, siz aracınızda tuningbox kullamışsınız sanırım, nereden temin ettiniz ve ne kadar a mal oldu acaba ??

selam , ingilterede chipexpress firmasindan aldim , yaklasik 400 sterlindi sanirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR