Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana da kupadan yükseltilmiş gibi geldiği için nasıl yükselttiğinizi sormuştum. Demek bu şekilde oluyor. Kazasız belasız kullanın. Naçizane bir iki tavsiyem olacak. Basamakları çıkartmışsınız ama arazide bence zarardan çok faydaları var. Ben de aracımı ilk yükselttiğimde basamaklar çıkınca araç gözüme çok güzel gözükmüştü. Ancak daha sonra her araziye çıkışımda, basamakların aracı arazide ne kadar koruduklarını şahit oldum. Çok ekstrem off road yapmayacaksanız çıkartmayın derim. Hem şimdi araç yükseldiği içina araca binip inmek de zorlaşacak.
Camli kabin çok pratik olsa da şimdiki aklım olsa ben de aracıma sürgülü kapak yaptırırdım.
yan basamaklar sokuldu fakat yerine cok saglam ayaklar yapildi , resimde henuz monte edilmemis , direk saseye baglanicak . surgu kapak dusunuyorum ben de , armodillo markasi cok iyi , selamlar