TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET GÖKHAN KANCA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,969

Etiketler
Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

2 Hafta önceki bir Pazar günüydü... Herşey av'a gitmek için Şile'ye yola çıkmakla başladı.
Tam Kömürlük köyüne girerken Yüce insan AHMET GÖKHAN KANCA hayatımıza biraz renk gelsin diye gidecegimiz köyün ters istikametine dogru bilmediğimiz bir orman yoluna girdik. Girmez olaydık!!! Gittik gittik gittikkkk yol bitti geri dönelim dedik. Bu arada gidecegimiz yerede geç kaldık tabi. Dönüş yolundayken Sayın A.GÖKHAN KANCA dediki ; Biz bu vinci aldık ama hiç kullanmadık ne işe yarar bilmiyoruz dedi ve batmayacak arabayı batırdı. Banada doğal olarak vinçlemek düştü. Tabi indik açtık vinci bir agaç işaretleyip vinci bağladık. 1. ağaç tamam 2. ağaç tamam sıra 3. ağaca geldiğinde tam bağlarken Yüce insan A.GOKHAN KANCA bir anda vinci sarmaya başlayınca benim 3 parmak birden halatın arasında kaldı.. Tabii bi 100 metreye yakın vinçleme yapılınca okadar olsun dedik. Bizde kan parası olarak vinciyle beraber arabayı aldık.
Olayın aslı ve astarı budur...

Parmaklar geçti ama arabanın boyası Ege'nin koyları gibi oldu o gün..

Resim yüklemeye calışıyorum ama bir türlü başaramıyorum :smiley: Canlı canlı göstericektim...

.

IMG_1240.jpg

IMG_1237.jpg

Can kardeş inan ki bu işin şakası olmaz. Çevirdin agaca doladın bende gördüm yani 25mt var aramızda. Senin düzelttiğini son anda fark ettim ama düğmeye basmış bulundum ve yarım tur dönmüş oldu... Bir daha kendin bağla kendin kumanda et yada tamammmm diye bağırr birde kan man çıkmadı allahtan yani araç hala benim :smiley: :smiley:

slm lar arka kasa kapama kapagı 2 türlü kullanılıyo dimi havayada kalkıyo düz olarakda havaya kalkıyo dimi....saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri