Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abs plastik kasa havuzu ve kapağı takdık. Kapağın özelliği üzerinde kapalıyken de yük taşıma mukavemetine sahip oluşu. Aracın kasasını bagaj gibide kullana biliyoruz aynı zamanda.
Ahmet kardeşim iyi günlerde kullan.....Toyota en sağlam markalardan biridir hepimizinde bildiği gibi....Seçiminden dolayı seni kutluyorum....Ama yinede senin sattığın o gezenbilirin en baba aracı olan Unımogu asla unutmıyacağız....İşallah onu fazla üzmezlerde tekrar gezenbilir ailesine geri döner o muhteşem Unımog.......Her şey gönlünüzce olsun.....Hoşçakalın...
Sattık gitti de valla bu araca 50 harcasam olmaz 1/4 unimog ama bizim için her araç bir proje inanın hala düzgün ve makul bir unimog olsa ikinci araç olarak düşünürüm. Değiştirdiğim eski parçaları hala saklıyorum ... Hilux almadan önce 6x6 bir KAMAZ alıyordum vaz geçtim
Değerli Rauf fiyatları hatırlamak istemem pek alır takarım
SAFARI Snorkel 1.000TLl + 250 TL montaj ................ montaj esnasında çamurluğa ufak bir nazarlık çizik oldu. XJ de de aynı yerde olmuştu şansıma
ARB kilit + komprasör + hava hattı + lastik şişirme aparatı + montaj 4.000 TL
ama acayip oldu tavsiye ederim ...