Toyota FJ 40 Restorasyonu Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defendererol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,875

Etiketler

Ynt: Toyota FJ 40 Restorasyonu Fotoğraflar

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (Tomsfed)in önünde eskiden beri bir FJ 40 durur. Halen orada mı bilmiyorum. Okulun altındaki bakkalın karşısındaki evdede Philip Morris'in yöneticilerindan birinin ailesi oturuyor. Bej renkli FJ Cruiser durur zaman zaman. (Diğerleri Marlboro renginde ve "Team" yazılıdır.Kendi kullandığını boyatmamış)
Sohbet etmiştik ve benim aracın fotoğraflarını çekmşti. Bir arada ana yokuşu çıkarken solda siyah bir FJ40 dururdu.
Benim hatırladıklarım bunlar. Defenderleri görmezden geliyorum . ;) Bir ara H1 'de vardı bir hanımefendide...

Gerçekten hepimiz tüm ekip olarak çok emek verdik.Revize sırasında çok ince detaylar var,mesela kapı basamaklarını aracın alt izalasyonu için kullandığımız kauçuk kaplama malzemesi ile kapladık.Böylelikle hem çok şık bir görünüm elde ettik hemde boyada oluşabilecek aşınma ile oluşan çirkin görüntüyü engelledik.

DSC03495.jpg

ergunucyasar' Alıntı:
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (Tomsfed)in önünde eskiden beri bir FJ 40 durur. Halen orada mı bilmiyorum. Okulun altındaki bakkalın karşısındaki evdede Philip Morris'in yöneticilerindan birinin ailesi oturuyor. Bej renkli FJ Cruiser durur zaman zaman. (Diğerleri Marlboro renginde ve "Team" yazılıdır.Kendi kullandığını boyatmamış)
Sohbet etmiştik ve benim aracın fotoğraflarını çekmşti. Bir arada ana yokuşu çıkarken solda siyah bir FJ40 dururdu.
Benim hatırladıklarım bunlar. Defenderleri görmezden geliyorum . ;) Bir ara H1 'de vardı bir hanımefendide...
evet biliyorum ama son zamanlarda oradan ge.miyorum son durumu bilmiyorum senin fj de çok güzel hep ustünü yazın açıyormusun bende düsünüyorum ama yamur yagsa hemen kapatamam diye açmıyorum çünkü fazla kullanmıyorum aracı

cemtascioglu' Alıntı:
evet biliyorum ama son zamanlarda oradan ge.miyorum son durumu bilmiyorum senin fj de çok güzel hep ustünü yazın açıyormusun bende düsünüyorum ama yamur yagsa hemen kapatamam diye açmıyorum çünkü fazla kullanmıyorum aracı

4 senedir 8 ay kapalı 4 ay açık kullanıyordum Bu yaz yoğunluktan hiç kullanamadım. 45 gündür ilk defa marş bastım bu sabah (yarım marşta çalıştı ;))
Üstü açıkken mutlaka branda ile komple örtmek gerekiyor. Yağmur, güneş, kedi ve kuş pislemelerine karşı...

Bugün baştan sona fotoğraflara tekrar bir baktım. Erol bey resmen efsane bir araç yarattı.
Ankaraya geldiğinde yakından görüp incelme imkanım olduğu için kendimi şanşlı hissediyorum. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR