Toyota FJ 40 Restorasyonu Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defendererol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,878

Etiketler
Ynt: Toyota FJ 40 Restorasyonu Fotoğraflar

erol bey, araca ruhunu tam anlamıyla geri vermişsiniz,ama o ruh ta vinç biraz büyük ve çok renkli, ve montajında bir terazi sorunu var gibi geldi

elinize sağlık çok güzel olmuş.
vinçteki fazla renk göze takılıyor + amortisörler ..

bencede çok güzel olmuş bende benimkini topluyorum ufak tefek eklemeler yapıyorum zaten benim araba topluda sadece on ve arkya havalı kilit taktırcam ama bulamıyorum buluna bilecek bir yer varmı

ARB airlocker dan başkasını düşünmeyin derim.Getiren arkadaşlar var forumda.Ben Maslak sanayide Tem Servis ve Bostancıda Tar otoyu biliyorum ama başka getiren varsada araştırın.

ön ve arka kilit ve kompresör fiyatı bu, zaten tem servis kendisi getirmiyor,bence amerikadan kendiniz getirin,veya getirtin montajı tem de yaptırın, yok sa 5-6 ları bulur işçilikle beraber

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
ön ve arka kilit ve kompresör fiyatı bu, zaten tem servis kendisi getirmiyor,bence amerikadan kendiniz getirin,veya getirtin montajı tem de yaptırın, yok sa 5-6 ları bulur işçilikle beraber

USTA tar otodan 1200$ kilidi buldum bilginiz olsun çok uygun dahada pazarlık etmedim buna en fazla 500 de işçilik verilsin

Aracın revizesini beğenen beğenmeyen herkese çok teşekkür ederim.Ama gerçekten çok özveri ile devam eden 5 aylık bir emeğin sonucu bu işçilik çıktı ve bu aracın revizesi sırasında diğer işlerimiz de rutin olarak devam etti.Ama sanırım bu kadar özveriye bu kadar emeğe değer bir iş çıktı.

cemtascioglu' Alıntı:
bencede çok güzel olmuş bende benimkini topluyorum ufak tefek eklemeler yapıyorum zaten benim araba topluda sadece on ve arkya havalı kilit taktırcam ama bulamıyorum buluna bilecek bir yer varmı

Sizin aracı Göksu Evlerinde görmüştüm fotoğrafını da çektim hatta. Oldukça güzel bir araç güle güle kullanın.
Özellikle boyası ve alien cıvataları çok iyi duruyor. Mat boyanın çizilmeme özelliği var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR