Toyota Coaster Karavan Projem (kodalmmm)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kodalmmm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,361

kodalmmm

evet,yapabilirsin...
merhabalar,93 model 4200 cc dizel toyota coaster aldım ve karavan yapmayı düşünüyorum,daha önce landrover camperım vardı ama küçük geldiği için değiştiriyorum,coaster dan nasıl bir karavan olacak merak ediyorum, ancak net te yaptığım araştırmalarda özellikle avustralya da çok yoğunm olarak kullanıldığını gördüm,tek endişem yedek parça sorunu olurmu,selamlar

big_16956043ru7.jpg

big_16956043wlf.jpg

5805926.jpg

5926151.jpg

Etiketler

Ynt: Toyota Coaster Karavan Projem (kodalmmm)

Bu araçları ilk defa romanyada gördüğümde ne kadar güzel karavan olur demiştim halada diyorum.

net te bulduğum coaster motorhome fotoları...

957gai_coaster_b.jpg

3966880.jpg

5271293.jpg

5810307.jpg

gerçekten çok kullanıma uygun gözüküyorlar...

y12.jpg

camping.jpg

y11.jpg

5810583.jpg

Gönlünüze göre yaparsınız inşallah. Araçlar çok hoş duruyor.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,biraz uğraşla keyif verici bir karavan olacağını düşünüyorum,

Tayland, Malezya ve Singapur taraflarında yoğun şekilde turist otobüsü olarak kullanıldığını biliyorum, o zaman da bu araçtan güzel integrated olur diye düşünmüştüm, ama hiç karavan olarak görmedim. Arka camları iptal edilerek karavan görünümü kazanabilir. Yeni hali çok daha şirin. http://www.toyota.com.au/coaster
Oğuz

tüm seyyah dostlara merhabalar,ikinci karavanım olan toyota coaster karavanımın yapım aşamalarını elimden geldiğince paylaşmak istiyorum,aracım 1993 model 6 silindir,4200 cc dizel motor(land cruser motoru ile aynı)27 kişilik bir araç,genelde avustralya,yeni zellenda,uzak doğu ve arab ülkelerinde çok yaygın kullanılan bir araç,maalesef ülkemizde yok gibi bir şey,çok nadir bulunabiliyor,karavan olarak avustralya-yeni zellanda da çok yaygın,kullanımı çok rahat bir araç,yakıt olarak 12-13 litre yakıyor ortalama,

311020092280.jpg

311020092281.jpg

hocam bunu nerden buldun dur bi tahmin edeyim kızılay olmasın yoksa başka bir yer gelmiyor aklıma

Maşallah güle güle kullanın,merekla ve sabırsızlıkla sonucu bekliyorum 8)

hayır kızılay dan almadım,bursa dan aldım ,alan arkadaş ise edirne den almış gümrükten olabilir,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.