Toyota Coaster Karavan Projem (kodalmmm)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kodalmmm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,355
Ynt: Toyota Coaster Karavan Projem (kodalmmm)

cavit bey merhabalar,o aracı bende incelemiştim,hyundai marka,aslında bana göre karavan yapmaya uygun,tabiki toyotanın motor özelliği,sağlamlığı,klima sistemi ve japon teknolojisi tercihte belirleyici oldu...

Etiketler

2-3 ay içinde yurt dışına görevim gereği gideceğim,o nedenle çok fazla detay yapımına girmiyorum,inşallah dönüşte herşeyi ile dolu bir karavan olarak yapılacak,

Gerçekten güzel bir araç olacağa benziyor, hayırlısı olsun ;)

Benim dikkatimi kapının önündeki metal kapı çekti, ne amaçla kullanılıyordu acaba?

merhaba,aracın kapısı otomatik kapı ,kamp yerlerinde iniş binişler sık olduğu için otomatik kapı çok kullanışlı olmuyor,ayrıcı yazın sineklik kullanarak havalandırması çok pratik kullanım sağlıyor,o amaçlarla yapıldı,selamlar...

Benzer bir aracta sahibinden.com da var Kia-Asia 6.500 ytl imis , linkini asagida veriyorum.
http://www.sahibinden.com/kizilay_dan_cikma_90_model_25_koltuklu_asia_minibus-84WQQaXQQ12289455WQQpXQQdisplayitem

Selamlar Erhan

12289455_kyc.jpg

Komik olacak belki ama ben ilk fotoları araç alındığındaki (Yurtdışından geldiği) hali sanmıştım. O kapıda safari de hayvanların saldırmaması için olabilir diye düşünmüştüm ;D camlarda da olması gerekiyor tabi ama belki onları sökmüşlerdir demiştim ::smiley: güle güle kullanın tekrar ;)

evet haklısınız yurt dışında( özellikle avustralya da)muhtemelen o amaçlarla yapılmıştır,camlara yaptırmayı düşünmedin birazcık cezaevi havası veriyor...

Amerikan filmlerindeki ceza evi araçları gibi.. Gerçekten iç karartıcı olurdu.

Mart sonu gittiğim Kıbrıs'ta bu araçlardan bolca olduğunu gördüm. İçine binince de tam kafamdaki karavan yapılacak araç dedim. öyle ki eşim de benimle aynı fikri taşıdığını söyledi. Ama Kıbrısta trafik soldan aktığından araç sağdan direksiyonlu ve soldan kapılı :mad:
Bu araçlarda yaşanacak parça problemi kıbrıstan getirtmek şeklinde aşılabilir. Ama ne kadar ucuz olur bilinmez?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR