Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 260
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,263

Etiketler
Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

murat067' Alıntı:
selamlar nivam için pazartesi sipariş verdiğim şnorkelim elime ulaştı....
daha öncede tmax 6500 vinçte almıştım....
buradan alibey ve şafak beye teşekkür etmek istiyorum ilgileri ve alakalarından dolayı ...
teşekkürler huma oto... ;) ;) ;)

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, şnorkeli taktıktan sonra foto çekip buraya koyarsanız çok memnun olurum.

reis28' Alıntı:
Adnan Bey şinorkellerin sadece kafa kısımları nı tek satıyormusunuz ?

Dursun Usta, evet kafaları tek olarak satıyoruz, iki çeşit var elimizde 77mm ve 88 mm, foto aşağıda.

[attachment=1]

[attachment=2]

IMG_1088.jpg

IMG_1087.jpg

Adnan abi NL pajero içinde üreticide varmı acaba ? getirtmek mümkün olurmu

Adnan Bey nacizane bir sorum olacak; diğer markaların şnorkelleri fiyat olarak 250-350TL civarlarında iken neden bizim land rover Discovery'lerin şnorkelleri 750-850 TL gibi pahalı sayılabilecek düzeylerde? Biz de ucuz şnorkel istiyoruz, Land Rover sahibiyiz, üvey evlat mıyız :smiley: :smiley: :smiley:

keşke Jeep KJ içinde olsaydı.

üretimde var mı? varsa ve fiyat uygunsa sipariş vermek isterim

Adnan Çetinel' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, şnorkeli taktıktan sonra foto çekip buraya koyarsanız çok memnun olurum.

kısmet olursa yarin fotoları ekliycem....

dronder' Alıntı:
;D ;D

sağolasın, şuan cj5 ve 2001 wj var... ;)

valla bükemediğim bileği öpücem ;D hem kartı bulamadım, hem daha bi tane araç alamadım :(

adnan bey siz huma otonun sahibi iseniz görüşmek isterim bir müşteriniz ollarak bazı konularda buradan arkadaşlara yardımcı olduğunuz gibi banada yardımcı olursanız sevinirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.