Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adnan Çetinel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 260
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,491

Etiketler

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Adnan Çetinel' Alıntı:
40 serisi şnorkel bu olmalı.
[attachment=1]

Doğrudur aynen bu, sol tarafa monte edilen. Gelirse bir tane Turgut beye gönderin direk, ben ondan alırım. (fiyat yukarıdakiler gibi olursa)

Adnan Çetinel' Alıntı:
Kürşad, pajero için NM ve NH serisi var, seninki hangisi.

abi işte problem orda, hangi seri benimki onu anlayamıyorum, biraz araştırayım, birde pajeroda sadece 2 seri yokki çok fakrlı motor ve kasa çeşitleri var , şu çamurluk üstünde kalan kısmı kısa olandan ümitliyim

slm her aractan markadan var bizim niye terrano 1 kasa aglamak istiyorum :'( belkide vardır

Evet, ilk resimdeki önceki model, bu modelde anten problem oluyor bildiğim kadarıyla. İkinci resim ise yeni model.
Kısmetse 2.sine (ST100 NA) talip olucam ilerleyen zamanda.

Adnan Çetinel' Alıntı:
malzeme LLDPE denilen bir plastik. Ben de farkı anlamaya çalışıyorum :smiley:, Pazartesi bilgi gelince yazarım.

ST100A bu,
[attachment=1]

ST100NA da bu,
[attachment=2]

Adnan bey fiyatlarınız çok uygun.Ben 1 ay önce malezyadan getirttim,arada cok cüzzi bir fark var oda çok normal, 1 ay bekledim gelmesini.Risk var , gümrüğe takılacak mı takılmayacak mı!!!
1.5 sene önce Tmax vinç almıştım, önerileriniz doğrultusunda.Çin malı olması beni endişelendirmişti,amerikan malı olanlardan hiç bir farkı yok,bir dünya paraya almıştım daha önce aracımla gitmişti ona çok üzülmüştüm .T max ı 4-5 kere kullanmam gerekti.Sorun yok çalışıyor.Gayette iyi....

Teşekkürler.

nitroces' Alıntı:
Adnan bey fiyatlarınız çok uygun.Ben 1 ay önce malezyadan getirttim,arada cok cüzzi bir fark var oda çok normal, 1 ay bekledim gelmesini.Risk var , gümrüğe takılacak mı takılmayacak mı!!!
1.5 sene önce Tmax vinç almıştım, önerileriniz doğrultusunda.Çin malı olması beni endişelendirmişti,amerikan malı olanlardan hiç bir farkı yok,bir dünya paraya almıştım daha önce aracımla gitmişti ona çok üzülmüştüm .T max ı 4-5 kere kullanmam gerekti.Sorun yok çalışıyor.Gayette iyi....

Teşekkürler.

çok teşekkürler, görüşmek üzere

selamlar nivam için pazartesi sipariş verdiğim şnorkelim elime ulaştı....
daha öncede tmax 6500 vinçte almıştım....
buradan alibey ve şafak beye teşekkür etmek istiyorum ilgileri ve alakalarından dolayı ...
teşekkürler huma oto... ;) ;) ;)

Adnan Bey şinorkellerin sadece kafa kısımları nı tek satıyormusunuz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR