en çok seni şu teneke havasından çıkarıp gerçek arazi araçları ile tanıştıraqcağız diye hevesleniyordum ama teneke tanrısı müsade etmedi son dakkada neyse nasılsa toplanacağız ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dwolkhan' Alıntı:haydaaa...ne kadar da hazırlamıştım kendimi yahu...neyse artık..
bsayil' Alıntı:en çok seni şu teneke havasından çıkarıp gerçek arazi araçları ile tanıştıraqcağız diye hevesleniyordum ama teneke tanrısı müsade etmedi son dakkada neyse nasılsa toplanacağız ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D s.................... ;D ;D ;D ;DTempus' Alıntı:sen bu bıyık buran fotonla bu tip şeyler söyleyince geçen kamp mücahitin bizim arabalara yapıştırdığı yazı aklıma geliyor ;D ;D ;D
bsayil' Alıntı:en çok seni şu teneke havasından çıkarıp gerçek arazi araçları ile tanıştıraqcağız diye hevesleniyordum ama teneke tanrısı müsade etmedi son dakkada neyse nasılsa toplanacağız ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D webastoya gerek yok koltuklarımız ısıtmalı zaten ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dwolkhan' Alıntı:üstad ben bilmem valla..teneke tanrısı mı müsaade etmedi yoksa toyotanın melekleri mi izin vermedi...sanki hava soğuyunca araçlar sabahları çalışmazda bu tenekeci kardeşinizde şahit olurmu filan diye ....ne biliim adamın aklına bir sürü ihtimal gelio.... ;D ;D ;D ;D...
şaka bi yana harbiden hazırlanmıştım ya.gittim dün -20 marmot uyku tulumu bile aldım kendime...güvenemedim sizin wabsto muhabbetlerinize... ;D ;D..boşa gitmesin uyku tulumu bari..havalar ısınmadan gidelim de kullanayım bari... ..
warmaster' Alıntı:eee ne oldu şimdi ??? ??? ???