Valla Ekrem,bilseydik hava burada çok sıcak,günlük güneşlik derdik. ;Dadaeada' Alıntı:soğuk kar dedik kimseden ses çıkmaz oldu ;D
abi hazır yer vardı yeme içme kalma sıkıntısı olmıcaktı bu iş biraz eziyet olıcak gibi diğer türlü bol bol parkur yapardık gezerdik bu şekilde parkur işi zorlaşıyor millet iş güç yapmaktan gezemiyor ama kararı siz aldınız eziyetede katlanırsınız artık valla ben çadırı yetiştiremicem ancak arabanın işleri bitiyor gece direk boğazovaya sıcak sıcak fırında güveçte sucuklu yumurta mantar offff ;D sabah bunları yedikten sonra yanınızdayım ;Dfissek' Alıntı:Valla Ekrem,bilseydik hava burada çok sıcak,günlük güneşlik derdik. ;D
Ekrem,bu eziyet değil,maksat birlikte olmak.Ateş başında muhabbet etmek.Ama tabiki soğuk bazı arkadaşların gözünü korkuttu. :-\adaeada' Alıntı:abi hazır yer vardı yeme içme kalma sıkıntısı olmıcaktı bu iş biraz eziyet olıcak gibi diğer türlü bol bol parkur yapardık gezerdik bu şekilde parkur işi zorlaşıyor millet iş güç yapmaktan gezemiyor ama kararı siz aldınız eziyetede katlanırsınız artık valla ben çadırı yetiştiremicem ancak arabanın işleri bitiyor gece direk boğazovaya sıcak sıcak fırında güveçte sucuklu yumurta mantar offff ;D sabah bunları yedikten sonra yanınızdayım ;D
abi tabiki eziyet değil sohpet muhabbet birlikte olmak maksat ama kış koşulları işi zorlaştırıyor kuru odun bulabilirsek iyi bir ateş işi çözer birdahakine kışın ortasında yaparız sıcak kulübede kalırız yemekler istediğimiz zaman hazır dışarda ateşimiz yanar istediğimiz vakit offroad yaparız çok üşüyen olursa fırın var ;D baya ısınır ;Dfissek' Alıntı:Ekrem,bu eziyet değil,maksat birlikte olmak.Ateş başında muhabbet etmek.Ama tabiki soğuk bazı arkadaşların gözünü korkuttu. :-\
Yada başka şeyde aklıma geliyor ama neyse yazmayalım.
fissek' Alıntı:Yoldaş sen Antalya grubu ile görüştünmü? Cihan dan başka kimsenin sesi çıkmıyor,ne iş, kimler gelecek?
Ahmet abi,Lokman baba,yusuf,serdar,gökhan nerde bunlar ya?
adaeada' Alıntı:soğuk kar dedik kimseden ses çıkmaz oldu ;D
SEVAL' Alıntı:Günaydın,
İki gündür başlığı takip ediyorum.
Cihan da mesaj atmış; bizim tayfa (Kars yardımlaşma ve dayanışma tayfası ) komple katılıyoruz, sen de gel diye.
Sonra mesajlara baktım tekrar.
Bıyık burmalar, küpeli abilere sarkmalar, karda don atlet dolaşlar, -20' de horlayanlar, uzatma kabloyla jeneratör paylaşmaya çalışanlar vs.
"Noooluyo yaaaa" nidası çıktı ağzımdan ister istemez
Sonra da demişsiniz ki;
Valla mesajları okuyunca tırsıyor insan
O sebepten doğal yani kimseden ses çıkmaması.
Bi de orman falan yani mekan
XXSİLVERADOXX' Alıntı:jenaratore hayir