Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 580
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

kamp malzemelerimin yetersizliğinden dolayı katılamayacağım. böle güzel bir buluşma özellikle gece benim için eziyete dönüşebilir :smiley: herkese sıcak sohbetler ve iyi eğlenceler.

Etiketler

emrah artarslan' Alıntı:
kamp malzemelerimin yetersizliğinden dolayı katılamayacağım. böle güzel bir buluşma özellikle gece benim için eziyete dönüşebilir :smiley: herkese sıcak sohbetler ve iyi eğlenceler.

2 tane battaniye araba içinde iş tamadır yahu abartacak bir şey yok , bizim kış kamplarında hiç ölen olmadı bugüne kadar emrah kardeş :D

cihanülker' Alıntı:
2 tane battaniye araba içinde iş tamadır yahu abartacak bir şey yok , bizim kış kamplarında hiç ölen olmadı bugüne kadar emrah kardeş :D
Soğucak ta yanlış hatırlamıyorsam -10 u görmüştük,ve biz yazlık çadır,yazlık uyku tulumunun içinde yatmıştık.

cihanülker' Alıntı:

yaş itibariyle babamın gözünde hala çoçuk sayılıyorum beni tek göndermiyor kardeşimle gidiyorum diyorum oda olmuyor amcam gelıcem ozaman dıyor ve bizim ailede size bişey olur bende gelıyım dıyen seslerı artınca kamp malzemelerinin soğuğa karşı yetersizliği deil kişi sayısına yetersizliği çıkıyor ortaya :D

Tempus' Alıntı:
ohoo ama sen şimdiden Erkana bıyık burmaya başlarsan ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D onun talibi çok bize sıra gelmez yahu

Tempus' Alıntı:
ohoo ama sen şimdiden Erkana bıyık burmaya başlarsan ;D ;D ;D

Erkana senin bıyıklar burkulan cinsten gibi duruyor kürşat bey
avatarın behçet nacar gibi valla

PROF11' Alıntı:
Erkana senin bıyıklar burkulan cinsten gibi duruyor kürşat bey
avatarın behçet nacar gibi valla

Sanki Cihangir Gaffari'ye daha çok benziyor

Abi biz daha genciz hatırladığımız en eski bıyıklı Malkoçoğlu , Parçala Behcet filan kuşağına yetişemedik ;D ;D ;D

inegöl bomba gibi hazır antalya ve ankara grubu karşılanacaktır inegöl mehteran takımıylamı karşılasak napsak ;Dalldığım bilgiler doğrultusunda azda olsa kar yağmış şuan heryer bembeyaz fakat kar yağışı gösteriyorsa oraya nekadar kar yağacağı belli olmaz ve son kamptta sabahki soğuğu hatırlarsınız ordan ayrıldıktan sonra kar yağışı başladı tabi siz göremediniz akşam üstü dönüş yaptık boğazova yaylasından emin olun çok çok soğuk olacak ve ateş işi beni düşündürüyor bol bol benzin lpg :D yanıcı maddeler çok aranacak gibi

Tempus' Alıntı:
Abi biz daha genciz hatırladığımız en eski bıyıklı Malkoçoğlu , Parçala Behcet filan kuşağına yetişemedik ;D ;D ;D

Yetişmiş olsaydınız hak verirdiniz kürşat bey..
kusur etiysek aff ola,konu hakkında samimi değiliz muhabet olsun diye girdim konuya..
saygılar

PROF11' Alıntı:
Yetişmiş olsaydınız hak verirdiniz kürşat bey..
kusur etiysek aff ola,konu hakkında samimi değiliz muhabet olsun diye girdim konuya..
saygılar

Yok Binali bey estafurullah ne kusuru şakalaşıyoruz hepimiz

adaeada' Alıntı:
inegöl bomba gibi hazır antalya ve ankara grubu karşılanacaktır inegöl mehteran takımıylamı karşılasak napsak ;Dalldığım bilgiler doğrultusunda azda olsa kar yağmış şuan heryer bembeyaz fakat kar yağışı gösteriyorsa oraya nekadar kar yağacağı belli olmaz ve son kamptta sabahki soğuğu hatırlarsınız ordan ayrıldıktan sonra kar yağışı başladı tabi siz göremediniz akşam üstü dönüş yaptık boğazova yaylasından emin olun çok çok soğuk olacak ve ateş işi beni düşündürüyor bol bol benzin lpg :D yanıcı maddeler çok aranacak gibi

Kamyonet tipi araçlarla gelenlerin araçların arkayı köylerden filan odun satın alıp doldurmamız lazım, üstünüde örtersek naylonla orda kalırlar direk nasılsa off road yapmıycaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri