Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 580
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,205
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

aozturk' Alıntı:
Çok sıkı kamp olacak ... ;)
Evet Ahmet abi, yanlız şu araçların antifirizlerine dikkat etmeli, en az -15 e olmalı.

Etiketler

evet Recep aynen , hatta bizdemi biraz içsek yahu... ;D

cihanülker' Alıntı:
tabi yahu geçen sefer bile soğuktu ,herhalde bu sefer tam eziyet olur herkez kendisi yanında getirsin daha iyi :D ,

recep bu arada , odun problemimiz olabilir ( ben benzinli testereyi getireceğim ) ,birde beni düşündüren tek şey eğer yoğun kar olursa o kadar aracı oraya nasıl sevk edeceğiz hem cumadan gelenler olacak yani tek gelenler için risk olmasın yukarıya çıkış beni düşündüren tek şey bu yahu
Cihan,Bursa Keles arası biliyorsun asfalt,kapanma ihtimali çok zor.Oradan yaylaya belki problem olabilir ama ne yapalım şartları zorlayacağız.
Ama sen testereyi mutlaka getir,geçen sefer oduna gittiğimiz yine aklıma geldi yaa :(

cihanülker' Alıntı:
tabi yahu geçen sefer bile soğuktu ,herhalde bu sefer tam eziyet olur herkez kendisi yanında getirsin daha iyi :D ,

recep bu arada , odun problemimiz olabilir ( ben benzinli testereyi getireceğim ) ,birde beni düşündüren tek şey eğer yoğun kar olursa o kadar aracı oraya nasıl sevk edeceğiz hem cumadan gelenler olacak yani tek gelenler için risk olmasın yukarıya çıkış beni düşündüren tek şey bu yahu

Abi sen arabaylamı geliyorsun uçakdamı taşıycaksın ;D ;D ;D

Cihanın yeşili antifiriz gibi ;D ;D ;D

Recep kardeş kuru odun bulabilecekmiyiz

Arkadaşlar geçen seferki gibi ayrı ayrı çıkmayalım kesin yoğun kar olacak , C.tesi en erken saatte buluşup konvoy yapalım .

vadili' Alıntı:
Recep kardeş kuru odun bulabilecekmiyiz
Abi bulmaya çalışacağız.Olmadı bir bidon benzin yada gaz yağı alırız.

aozturk' Alıntı:
Arkadaşlar geçen seferki gibi ayrı ayrı çıkmayalım kesin yoğun kar olacak , C.tesi en erken saatte buluşup konvoy yapalım .
Evet abi,cumartesi sabahtan yine aynı şekilde Offroad kafede buluşup orada çıkarız.

Aman Recep kardeşim benzin sakın ha,mazot veya gazyağı

fissek' Alıntı:
Cihan,Bursa Keles arası biliyorsun asfalt,kapanma ihtimali çok zor.Oradan yaylaya belki problem olabilir ama ne yapalım şartları zorlayacağız.
Ama sen testereyi mutlaka getir,geçen sefer oduna gittiğimiz yine aklıma geldi yaa :(

sorma birader işin o tarafını sorma daha 2 gün evvel ateş başında yine komaya girdik üzüntüden neyse , ben getireceğim hatta bol bol çıra ,mazot veya yanık yağ getirelim odunlar ıslak ya ,zor yanacaktır neyse çözeriz bir şekilde yakarız ruhuna yakışır şekilde .

cihanülker' Alıntı:
sorma birader işin o tarafını sorma daha 2 gün evvel ateş başında yine komaya girdik üzüntüden neyse , ben getireceğim hatta bol bol çıra ,mazot veya yanık yağ getirelim odunlar ıslak ya ,zor yanacaktır neyse çözeriz bir şekilde yakarız ruhuna yakışır şekilde .

aslında kendimize hatırlatmak istemiyoruz ama oraya gidince ne olacak beyler... herşey gözümüzün önüne gelecek :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri