Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 580
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,235
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)

bsayil' Alıntı:
onlar kolayda eksoz işini halledemiyorum webastoya ;D ;D ;D ;D

senin arabada seninle yanyana olmadan uyuma şansım olusa çadır filan almıycam ;D ;D ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
senin arabada seninle yanyana olmadan uyuma şansım olusa çadır filan almıycam ;D ;D ;D
aşkolsun çiçeğim sen benim arabada yat ben erkan abeyimle yatarım ;D ;D ;D

bir webasto ben de buldum,ama sulu sistem motor suyun isitiyor,eksoz a gerek yok yani ;D ;D

bu arada hayirlisi ile aracimin resimleri yarin huzurlarinizda :D :D
benim Al-tay'im ;D ;D ;D ;D ;D ;D

altay41' Alıntı:
bu arada hayirlisi ile aracimin resimleri yarin huzurlarinizda :D :D
benim Al-tay'im ;D ;D ;D ;D ;D ;D
hele şükür altana bai ya şöyle afilli bi başlık aç ama çocukluğundan al olayıda heyecanla takip edelim ;D ;D ;D ;D ;D ;D

altay41' Alıntı:
bir webasto ben de buldum,ama sulu sistem motor suyun isitiyor,eksoz a gerek yok yani ;D ;D

Sulu tip vebastolarında egsoz sistemleri vardır,egsoza gerek yok,dan kasıt nedir
vebastolar iki tip çeşidi vardır KURU ve SULU Çalışma sistemleri benzinli ve dieseldir
saygılar

PROF11' Alıntı:
Sulu tip vebastolarında egsoz sistemleri vardır,egsoza gerek yok,dan kasıt nedir
vebastolar iki tip çeşidi vardır KURU ve SULU Çalışma sistemleri benzinli ve dieseldir
saygılar
aracin icinde egsoz a gerek yok demek istedim hocam
saygilar

mücahit kardeş ciban başı durumu yok bana göre yanlış anlatma yada yanlış anlaşılma olmuştur .Zaten başındada söylediğim sebepten katılamaya bilirim katılamazsam zahmet olmazsa subaru erkana bıakırsın yada kargoyla gönderirsin katılamasam hepinize iyi eğlenceler baya eğlenceli geçeceğe benziyor.

simurg2' Alıntı:
mücahit kardeş ciban başı durumu yok bana göre yanlış anlatma yada yanlış anlaşılma olmuştur .Zaten başındada söylediğim sebepten katılamaya bilirim katılamazsam zahmet olmazsa subaru erkana bıakırsın yada kargoyla gönderirsin katılamasam hepinize iyi eğlenceler baya eğlenceli geçeceğe benziyor.

Erkan,mümkün olduğunca gelmeye çalış :smiley:
Baya bi eğlenceli olucak herzamanki gibi ;D

Sanırım 5-6 mart uymayacak bana okul durumundan..
12-13 Mart olsa ne güzel olurdu ::smiley:

Tarih konusunda benim bir takintim yok. Ama telefonda ve ozelde bu konu cok onceden beri geliyordu. Hatta subat ayirda yapilacakti ben sallattirdim montlarida orda dagitirim guzel bir anbians olusur az sabir agalar dedim. mont işi kesinleştikden sonraki ilk uygun tarihde bu topigi açtim. İlk iki gun tarih belli degildi. sonra belli oldu hen herkezi aradim. Eger tarih degişecekse antalya gurubunu Heytem abi ve İlker Ahmet abi burak ankara gurubunu tugsani cihan abi ve listedeki gider arkadaşlari aranarak tek tek soylenmeli eger bir sonraki hafta uygunsa program yapilmadiysa recep abiyede danişarak degiştirebilir.
Bir sonraki hafta kayseri etkinligi var. iki tarafada gitmek isteyen arkadaşlar var.Bunuda goz onune alin.
Benim gonlum herkezin olacagi bir kamptan yana sorun yoksa bendede yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR