Toyota Buluşması-2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bakkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 360
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,776

Hangi tarihte yapılması uygun olur?

• 29 Ekim

Kullanılan: 4 8.5%
  • Kasým ýn ilk haftasý

Kullanılan: 4 8.5%
  • Kasýmýn son haftasý

Kullanılan: 10 21.3%
  • Aralýk ayý

Kullanılan: 29 61.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Toyota Buluşması-2010

bagırsaklarında iltahaplanma olmuş dun hastaneye kaldırdık adam can verırken bıle olm ben kalmam hastanede pazar off roada gıdıcez dıyo ;D

Etiketler

tolgas' Alıntı:
bagırsaklarında iltahaplanma olmuş dun hastaneye kaldırdık adam can verırken bıle olm ben kalmam hastanede pazar off roada gıdıcez dıyo ;D

çapı sandığı kadar geniş diilmiş demekki ;D

vay Faruk abim büyüksün ama peluş gormesin kiskanacak zilli baktik olmadi onuda atariz cadira canimm..

Evep çapla ilgili bir sorun olmuş agri yapmiş. muhahhaaaaa
uç kati dayanikli kardeşş agir şajman tabiii

Erkan al buda senin için.. ;)

bursa toyota bulu?mas?.jpg

Erkan bey esas siz kaşinmayin elimdeki elementlerle yeri gogu inletecek durumdayim. yikarimm....

Arkadaşlar muthiş bir bomba patlatiyorum.
İstanbulda yasiyan bazi arkadaşlarimizin neden 1000 km yol yapip antalyaya gittigini açikliyorum.

Tercihlere saygimiz sonsuz dicek lafimiz yok. :smiley:

Toyota muhabbet kosesinde birazdan arkadaşlar
Bu gece uzun olacak............

prado ile dere geçişim..:smiley:

video çekim:Kayınvalidem..:smiley:

http://video.yahoo.com/watch/7167898/18667554

selamlar,

bu güzel buluşma günü kesinleşir ve ben o gün off olabilirsem eşim ile gelmeyi düşünyoruz...
istanbul'dan sabah yola çıkıp buluşmaya katılıp o gece geri dönmesi çok mu zor olu??
(haftanın 6 günü çalışıyorumda)

İsim neydi goremedim. kusura bakmayin.
Eger kamp atarsaniz daha eglenceli olur.
ben haftanın yedi gunu calişiyorum. Gecen pazarda caliştim bugunde işteyim. Ama kamp donemi isyan edip kacacagim.
Gunu birlik gelirseniz pek birsey anlamazsiniz.
Kalvaltidan sonra ekipler toplaniyor yavas yavas antalyadan gelen ekibin yolu uzun yola cikiyolar. istanbul ekibide daglardan yola ınıyor biraz dolasarak gene oyle olacaktir. Cumartesi gece gelebilirseniz ateş başi muhabbetini yakalayabilirsiniz.

kusura bakmayın adım Tolga :smiley:

off road oyunlarında tanışmıştık beyaz LJ72
yaw şuraya resim koymayı beceremedim :D

walla gözüm yerse geleceğim ama işe giriş saatlerim belli çıkış saatlerim belli değil ve yoğun bir dönem geçiriyoruz...
ama kesinlikle gelmek istiyorum (bu arada debriyajı sıyırdım ve yağını değiştirmem lazım vakit yok)

Merhaba Tolga,

Fotograf yükleme için;

"cevap ver" tıkla...altta eklenti "göz at" butonuna tıkla bilgisayarında resimlerinin oldugu yere gidip yükle."dosyayı mesajın içine yerleştir " basıp yükleyebilirsin..
kolay gelsin..

Beyler muhabbet bolumunde bazi arkadaşlarimiz gerçek yuzunu gosterecem. ŞİMDİİ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR