Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 377,657

Etiketler

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

tyt.fan' Alıntı:
o bidonlar jerikan kapasiteleri 3 galon 5 galon değilmi?1 galon 4buçuk 5 litreye tekabul ediyo galiba çok bilmiyorum ama
tam hacmini bilmiyorum.ama cepheye 1 askerin en rahat taşıycağı sağlam bi bidon istemiş hitler.ortaya bu çıkmış.jerry can alman bidonu
ben böle biliyorum yanlış olabilir.mevzuya türküm yani.gereksiz bi topa girdim sadece

hatta bir kucuk bilgi ekleyeyim, o bidonlarin içerisine de aluminyum folyo malzemesi gibi veya ona benzer kucuk kurecikler atıyor ki bir kaza anında delinir veya kesilirse icindeki yakıt patlamasin...

pandipieri' Alıntı:
hatta bir kucuk bilgi ekleyeyim, o bidonlarin içerisine de aluminyum folyo malzemesi gibi veya ona benzer kucuk kurecikler atıyor ki bir kaza anında delinir veya kesilirse icindeki yakıt patlamasin...

patlamasını nasıl engellıyorkı bızde yaparım serkan hocam

beyler vx 200 sıfır km her tarafı sokuk resımlerını cektım arac beyaz oluyor koyarım yarın buraya

böyle

27022010326.jpg

27022010327.jpg

27022010332.jpg

27022010328.jpg

27022010324.jpg

nasil kıyarlar bilmiyorum
attakı kapak bagaj kapagı acılınca araya geliyor cok guzel bir ayrinti bizim araçlarada deri olarak yapilabilir.
allakide yarinin kurbani

27022010330.jpg

27022010331.jpg

27022010334.jpg

27022010336.jpg

27022010335.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR