)))))))))))))))))))))))))çağlar' Alıntı:AREBE Tampon yapmış adam,zevk meselesi)))
tugsan75' Alıntı:Arkadaşlar aramıza bir vx 80 daha katılacak inşallah.Mesut abiden sonra İzmit ekibi vx 80 leri ikiliyor.İnşallah daha niceleri alınır.Çarşamba günü belli olacak.
Hp nederim;Bir gün herkez Toyota Landcruiser sahibi olur.
Felice' Alıntı:Tuğsancım izmit ekibinde şu an iki adet vx80 var, eğer söylediğin gerçekleşirse üçüncü olacak zannediyorum, ben tanıyormuyum üçüncüyü?
selamlar.
Mesut
tugsan75' Alıntı:Arkadaşlar aramıza bir vx 80 daha katılacak inşallah.Mesut abiden sonra İzmit ekibi vx 80 leri ikiliyor.İnşallah daha niceleri alınır.Çarşamba günü belli olacak.
Hp nederim;Bir gün herkez Toyota Landcruiser sahibi olur.
tugsan75' Alıntı:Mesut abi,2. vx80 kimin hiç görmedik duymadık.Bu arada sizin aracınızında fotoğraflarını halen göremedik,şu güzelleri bir tanıştırın artık bizlerle deyilmi,sakla sakla nereye kadar. ;D ;D ;D
altay41' Alıntı:Altan Altay ,43 yasindayim,makina muhendisiyim,kendi isimi yapiyorum.Bir ay once 94 model guzel bir Land cruiser sahibi oldum.Henuz arazi tecrubem yok,insallah boyle faydali bir siteden ogrenilecek cok sey var,su an ogrenme safhasindayim ileride bende birseyler paylasmayi arzu ediyorum,
Izmit ten selamlar
tugsan75' Alıntı:Maşallah Maşallah güle güle bin abi.
moger' Alıntı:Mesut Bey Hayırlı olsun ..güle güle kullanın. benimkinin ikizi de sizde sanırım bu araç İstanbul Kemerburgaz daki satılık olan araçmıydı?