Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 363,112
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

allah şaşırtmasın ???
( to gear da imha edilememişti ;D ;D ama bu etmiş görünüşe göre)

Etiketler

Arkadaşlar aramıza bir vx 80 daha katılacak inşallah.Mesut abiden sonra İzmit ekibi vx 80 leri ikiliyor.İnşallah daha niceleri alınır.Çarşamba günü belli olacak.

Hp nederim;Bir gün herkez Toyota Landcruiser sahibi olur. :smiley:

tugsan75' Alıntı:
Arkadaşlar aramıza bir vx 80 daha katılacak inşallah.Mesut abiden sonra İzmit ekibi vx 80 leri ikiliyor.İnşallah daha niceleri alınır.Çarşamba günü belli olacak.

Tuğsancım izmit ekibinde şu an iki adet vx80 var, eğer söylediğin gerçekleşirse üçüncü olacak zannediyorum, ben tanıyormuyum üçüncüyü?

selamlar.
Mesut

Felice' Alıntı:
Tuğsancım izmit ekibinde şu an iki adet vx80 var, eğer söylediğin gerçekleşirse üçüncü olacak zannediyorum, ben tanıyormuyum üçüncüyü?

selamlar.
Mesut

tamam öğrendim kim olduğunu,

yakinen tanırım kendisini, bi aksilik olmazsa izmitte üçlüyoruz lc leri,

Mesut abi,2. vx80 kimin hiç görmedik duymadık.Bu arada sizin aracınızında fotoğraflarını halen göremedik,şu güzelleri bir tanıştırın artık bizlerle deyilmi,sakla sakla nereye kadar. ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:

izoff ekibinden yakın dostumuz alacak arabayı. yarın kesinlecek . şimdiden hayırlısı olsun diyelim.

http://izmitoffroad.com/index.php?topic=59.0 bu gezide lc ler olacak. sizleride bekleriz ;)

tugsan75' Alıntı:
Mesut abi,2. vx80 kimin hiç görmedik duymadık.Bu arada sizin aracınızında fotoğraflarını halen göremedik,şu güzelleri bir tanıştırın artık bizlerle deyilmi,sakla sakla nereye kadar. ;D ;D ;D

Tuğsan 2. vx80 tanışma bölümünde kendini anlatan Altan arkadaşımızın,
kendisinde benden önce lc sevgisi vardı zaten,

altay41' Alıntı:
Altan Altay ,43 yasindayim,makina muhendisiyim,kendi isimi yapiyorum.Bir ay once 94 model guzel bir Land cruiser sahibi oldum.Henuz arazi tecrubem yok,insallah boyle faydali bir siteden ogrenilecek cok sey var,su an ogrenme safhasindayim ileride bende birseyler paylasmayi arzu ediyorum,
Izmit ten selamlar

Bunlarda bizim kocaoğlanın resimleri;

100_8729.jpg

100_8713.jpg

100_8734.jpg

Tuğsan lc konusunda bitmez tükenmez sorularıma her defasında bıkıp usanmadan cevap verdiğin için çok teşekkürler,
benim lc ye yönelmemde katkın büyük,

ayrıntılı bilgi için ;

http://izmitoffroad.com/index.php?topic=72.0

selamlar,
Mesut

Mesut Bey Hayırlı olsun ..güle güle kullanın. benimkinin ikizi de sizde sanırım :smiley: bu araç İstanbul Kemerburgaz daki satılık olan araçmıydı?

moger' Alıntı:
Mesut Bey Hayırlı olsun ..güle güle kullanın. benimkinin ikizi de sizde sanırım :smiley: bu araç İstanbul Kemerburgaz daki satılık olan araçmıydı?

doğrudur İlker bey o araç,
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,

selamlar.
Mesut

Mesut bey, güle güle kullanın hayırlı olsun.
Bir bayan satıyordu galiba bunu ama resimlerinde
poyra kilitleri vardı gibi hatırlıyorum, yokmuydu, yoksa
siz mi söktürdünüz?

Selamlar...

Bende uzun bir süre takip etmiştim o LC'yi...Aile içinde kaldığına şimdi çok sevindim. Arka çamurluklardaki olmayan çıtalardan tanıdım :smiley: canlılar gibi onlarında kendine has benleri,lekeleri var...tanımak kolay :smiley: Tekrardan hayırlı olsun....en ksa zamanda karşılaşmak üzere....İki araç bittiğinde bakalım ne kadar benzerliklerimiz olacak... Lpg 'de aynı markayı tutturmuşuz... Tuğsan sağolsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR