Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 363,118

Etiketler
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ben de kendime torpil yapayım.

Esra hanım bu güzel fotoğraf için çok teşekkürler.

GZB-Festival2-Haziran-2009-106.jpg

İzmit in kurtulşu etkinliklerinden TOYOTA kardeşliği.

Didi 5.jpg

Didi 6.jpg

Didi 7.jpg

Didi 1.jpg

3.jpg

TOYOTA kardeşliği çok güzel ama evlatlar arasında ayrım olmaz LC guruplaşmazı olmasın pleassssss

burak bey buyrun ne demek... hele hilux e mi tavır yapıcaz çok ayıp:smiley:)
daha bugün ormancı bir arkadaşla muhabbet ettik (resmi 96 hilux şöförü)..... HILUX' ü tek geçtik ...
toyota olsun çamurdan olsun...muhabbet daim olsun.

hiluxun kapalı kasası vardı bende hastasıydım(4runner)

Fotoğraf-0026.jpg

aşağıdaki tabloda
FJ veya FZJ80 benzinli (6 silindir 4500 diye geçer - 4477 cc)
HJ veya HZJ80 dizel (6 silindir 4200 diye geçer -4164 cc)
turbodizel (6 silindir 4200 turbo)
vx100 (UZJ100)benzinli(8 silindir 4700 diye geçer - 4663 cc)
4200 turbodizel versiyonu tork mevzusunda herkezi sollamış bulunmakta.düz dizel ile turbo arasındaki değerlere dikkat çekmek isterim...

Picture 3.jpg

FJ80.jpg

FZJ80.jpg

HZJ.jpg

uzj100 98-2005.jpg

:smiley: çağlar bey ben bu resimleri gördükçe gaza geliyorum , acaba hilux arşivinizde mevcutmudur ?

toyotalarda gezi felan yok, herkes kabugunamı çekildi, ben her hafta kemer kısırkaya tarafındayım, haberiniz ola.. foto arşive biraz devam edelim belki gaza gelen olur ;D ;D ;D ;D, IMG_5693.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR