Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 366,135
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

çağlar' Alıntı:
yutdışından getirtmeye üşeniyordum ama İstanbulda bulunca aldım.yakışmışmı bari. hanım fırçayı attı zaten bacamı taktn arabaya diye:smiley:))

yakışmıs ona sözüm yok da yenge hanım noktayı koymuş yalnız
yırtılıyordum gülmekten

;D ;D ;D

Etiketler

tugsan75' Alıntı:
Hanım gene baca demiş Çağlar,bana yolda görenler egzostu TIR lar gibi niye buraya taktın diyorlar. ;D

şaka bi yana eşim bilir aslında şnorkeli vinci,high,low viteside , nüfusun büyük çoğunluğu gibi orjinal aracdan (fabrika çıkışı) yana olduğu için , laf soktu bize.:smiley:)

egzos geyiğine bende maruz kalıyorum :smiley:)diyalog örneği:
eleman -abi çift egsoz varda niye birini öne koymuşlar??
ben-turbonun egsozu gülüm.fabrikası komuş vardır bi bildikleri.:smiley:)))

fissek' Alıntı:
Caglar Bey merhaba,
Araciniz cok guzel olmus, nasil memnunmusunuz Lexus tan, sahibinden de sizin aracin aynisi var fiyati 32. Tavsiye edermisiniz?Incelediniz mi bilmiyorum ama dif kilitleri var midir biliyormusunuz?
Saygilar.
Recep.

recep bey arabamda ön + arka kilit olmamasına rağmen herşeyinden memnunum.hiç üzmüyor beni,, asfaltta ,toprakta dağda tepede limuzin gibi.internetten olası bozulabilecek (yabancı forumlardan araştırdığım kadarıyla) parçalarıda hesaplı buldukça alıyorum.hiç sorunum yok şu anda..
yanlız lpg ile şöyle bir sorunum oldu allahtan erken teşhisle byük zarardan döndük.lpg ciler (iyi bi yerde bağlatmama ragmen) lpg enjektor fişlerini kibar gözüksün diye egr sistemi altına saklamışlar,orasıda aşırı sıcak çalıştığından fişlerin bir kısmı eriyip benzin enjektörlerini kesmesi gerekirken lpg ile giderken silindirlerin bir kısmına aynı zamanda benzinde işiyormuş.hele arac düzgün gitmiyor,tekliyor,benzin azalıyor derken kontrol lambası yandı..kendi okuyucumu taktım baktım 1. ve 6. silindirler ateşleme sorunları gözüküyor.bujileri söktükki silindirler ağzına kadar benzin dolu.neyse lpg tesisatı yeniden çekildi.erken uyandığımızdan benzin ejektorlerini bozmadık (servis fiyatı sanırım 250 tl adedi x 6) ..
herneyse recep bey ben zaten nikahı kıydım bu aracla,kilit hiç sorun etmiyorum istediğim zaman gerek orjinal fabrika çıkışı kilitleri,veya arb veya herhangi bir kilit takabilirim.şu an yapacağım işler tampon içi vinç (ruhsat değişimi ve proje işleri canımı sıkmakla beraber) ve ,ome 2 yükseltme.

istanbuldaki aracı yakından görmedim ama fotolardan temiz gözüküyor.ön arka kilit düğmelerinide gördüm.bu araclardan almak isteseydim aşkindaki lexus da seçeneklerim arasında olurdu.27-28 teklif ederdim.

Dostum büyük geçmiş olsun Allah tan işi biliyorsun bizim gibi biri olsan bir dünya masraf açılırdı.Bu araç için daha önce konuşmuştum adamlara nakit 27-28 versem kabul edecekler ama ben çekle almaya çalışıyorum, bir türlü anlaşamıyoruz.
Valla LC arıyorum inşaallah bulucaz bir yerlerde nasibimizi.Sizin Ankara daki araç satılmış heralde valinin ki, haber gelmedi.

Evet sadece nakit istiyor.Ben saglam fotokopisini vereyim istersen bankaya sor dedim hiç düşünmeden hayır dedi.

Çağlarım snorkel den sonra sisleri de yapmışın hayırlı olsun :smiley: Umarım İç işleri bakanı onay verirken fazla zorlamamıştır
Düzce den sonra bu sayfaya senin güzel off-road fotoların yakışır... Umarım birlikte çekebiliriz.

tertip bide senin meşhur ustaya benim ranger ın kuru yağlama yerlerini sorarsan bi ara acayip makbule geçer

ytseden' Alıntı:
Çağlarım snorkel den sonra sisleri de yapmışın hayırlı olsun :smiley: Umarım İç işleri bakanı onay verirken fazla zorlamamıştır
Düzce den sonra bu sayfaya senin güzel off-road fotoların yakışır... Umarım birlikte çekebiliriz.

vay taylanım.içişleri bakanına sormadan yapıyorum ,krizi de göze alıyorum:smiley:))
şaka şaka hiç karışmıyo artık, kendi halime bıraktı beni.sende öyle ofroad falan diyerek gazlayıp arabayı kırdırtma bana:smiley:)
off road kısmını bilmemde güzel arkadaşlar var tanışırız ,bol mangal biraz olta falan derken iyi olur,cayma ha ben marmaristen gidicem oralara..
olmadı seninkiyle yaparız offroad :smiley:))) (mekanik ya o acıdan)))
not:(hemen ilgileniyorum yağlamayla)

Yaparız tertibim yaparız. Yanlız gölde sadece sazan varmış

birazda lc 70 serisinden yükleyelim hatırı kalmasın adsz-3.jpg adszfh.jpg adsz-4.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR