Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 363,130

Etiketler
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Çağlar saolasın,bilgine bu aralar sentetik vinç halaı için para biriktiriyorum,öncelik sırası onda,notlarımı arasına yazdım ama tekrar teşekkürler.

sailor06' Alıntı:
Çağlar hocam hayırlı olsun. Ankara da bu tarz servisi nereden alıyorsunuz?

teşekkür ederim.

eskiler bilir rahmetli erdoğan usta vardı japoncu yiba çarşısının oralarda. şimdi erciyes işyerleri sitesindeler.japon oto adında.
arkadaşlarımdır 15 senedir.av firmalarının arabaları, ormanın,tedaşın resmi araçları japonların hepsinden anlamakla beraber toyotayı iyi bilirler.

buluşur gider bir çay içeriz ..

çağlar' Alıntı:
teşekkür ederim.

eskiler bilir rahmetli erdoğan usta vardı japoncu yiba çarşısının oralarda. şimdi erciyes işyerleri sitesindeler.japon oto adında.
arkadaşlarımdır 15 senedir.av firmalarının arabaları, ormanın,tedaşın resmi araçları japonların hepsinden anlamakla beraber toyotayı iyi bilirler.

buluşur gider bir çay içeriz ..

Memnuniyetle :smiley: iyi günlerde kullanın.

çağlar abicim ellerine sağlık çok şık olmuşşş.

Sizlerde nasip olursa bu aracı 2.gezenbilir buluşmasında göreceksiniz çağlar abi çok güzel bir araç hazırladı Allah kazadan beladan korusun.

saol kaan ,aslında abartılacak bişeyde yok. ;) (sadece toparladık aracı ,sakin geziler, av,balık,kamp için)

şnorkel icraatı

Görüntü014.jpg

Görüntü015.jpg

Görüntü006.jpg

ulen gene yapmışın yapacağını :smiley: t-max mı o vinç terto?

Hayırlı olsun Çağlar güzel olmuş aracın. Bende snorkeli ,lastikleri bekliyorum... yolda geliyorlar....Bir takım MT lastikler içinde ayrıca jant ayırttım. önümüzdeki aydan itibaren, vinçle beraber tamponlar falan bizim toramanın da şekli şemali değişmeye başlar . :smiley:
Taboru kaça aldın.Birkaç yerden fiyat alacağımda senin fiyatla mukayese etmek istiyorum..Snorkel deki üç kağıdı bir daha yaşamayalım diye :smiley:
görüşmek üzere...

saolasın ilker.

1450 tl ./8 kdv li fiyatı..merkez bankası dolar kurundan hesap ediyolar.warn bursadan aldım garantili kutulu..ben araştırdım öyle çok fiyat farkı göremedim bence en iyisi onlardan almak..
birde ruhsata işletmediğim için rollerların üstüne warn kapak aldım polislerin gözüne sokmayalım diye..oda 100 lira civarı sanırım.

aslında benimde aklımda şöyle hesaplı mt ve jant bulursam atıcam bi kenara.

terti o sisler hakkında da biraz bilgi versene

hella jumbo modeli..h3 lamba 55 wat...tane 85 liraya aldım.

Arkadaşlar kış gelmeden MT siparişlerinizi verin derim,sonra çoooookkkk üzülürsünüz.Benden söylemesi.Fiyatlar coşacak.

Çağlar Bey çok iyi olmuş Lexus'un vinç montajı, bir de kapaklı resmini koyabilir misiniz?

teşekkürler ergün bey.
herşey iyi gitti ama kumanda tablasına düzgün bi yer bulabilmek bizi mahvetti.radyatörün önünü kapamasın aradan el sokmak zor olur diye tampon içine kafa yorduk,bi lama kaynattık tampon demirine öyle tutturduk..
.aslında montaj çok şık olmakla beraber , bence hiçbirzaman açıktaki vincin işlevselliğini yakalayamaz.. bana göre tampon içi vincin en büyük sorunu halatı düzgün saramamak..makaradaki halatı görebilmek zor.arabayı kurtardıktan sonra sakin zamanda halatı çözüp tekrar itinalı sarmak lazım.yani bence sık vinçleme gerekecek durumlar için kullanışlı değil.

+ ları
-şık ve temiz oldu kirlilik yok
-warn kapağın üstüne lexus amblemi yaparsam polislere orjinali diyebilme şansım olur (diye düşünüyorum:smiley:))
- leri
- halatı sararken görmek zor
-tampon söküleceği zaman önce kumanda kutusunu ve bağlantılarını sökmeye uğraşmak lazım.

kapaklı fotoyu yarın eklerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR