Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 367,321
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

;D ;D ;D
haklısın ama kıyas değil sadece ikisini seçenek yaptım.
bende sabırlı değilim ama ne yapayım bekliycem artık
bana kalsa hemen alacağım da
daha önce arazi aracı olmamış birisi olarak oltaya gelmek istemiyorum
bir de edirnede zor bu işler ha deyince de kalkıp istanbula gelemiyoruz şartlar haiz olduğunda nokta atışı yapıcaz artık :smiley:

Bu arada sen amortisörleri değiştirdin mi ve yükseltme düşünüyor musun
ben becerebildiğim kadarıyla internette geziyorum ama pek bir şey elde edemedim

Etiketler

bu mucizevi aletin birkaç resminide ben ekleyeyim....

pask0505z.JPG

pask0506.jpg

pask0505a.jpg

pask0512.jpg

forumun güzelliğide budur işte,deneye yanıla birşekilde doğru seçimi yapabilenlerin tecrübeleriyle diğer arkadaşların zaman,para ,emek gibi harcamalarını minimuma indirebilmede yardımcı olmasıdır.en iyisini yapıyosun her konuyu okumakla...
(ben çok zaman,para,emek harcadığım için geçmişte şahsi tecrübemdir.)

en güzeli süspansiyon kittir (amortisör yaylar,direksiyon amortisorü vs.) lc ler içinde hatta toyota için özellikle old man emu (avustralya firması) önerilir..tuğsanın konusunda bahsi geçiyor getirtmek,maliyet vs. hakkında.
ben de bu hamleyi yapıcam 3-5 ay zarfında.şu an için takoz tabir edilen yayların altına konan poliüretan türevi malzemeden yaptırdım.sattığım 4runnerdan sonra bu aracı ilk aldığımda yerde gidiyormuşum hissine kapıldım.önler 5cm arka 6,5 cm yükseldi böylece.4runnerda 3,5 inch yükseltme 33 lastik vardı..
ama herzaman kaliteli süspansiyon kit tercih edilmelidir şahsi fikrim.

evet bazen fazla okuyorum hanımın evdeki bilgisayara bir gece darbe yapması muhtemel ;D

Tuğsanın aracının resimleri de var sitede
inceledim o siteyi fiyat olarak çok abartı değil kit ama getirtmesi üstüne kaymağı sürüveriyor ;D

ülkemiz güzel,dağı,taşı,suyu,çiçeği,ormanı ama..gerçekten pahalı yaşıyoruz.
ankaraya gelirsen dolaşalım ,kullan kendin gör..yardımcı olur karar vermende.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,629
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

SON KONULAR

Geri