Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 367,395
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ben size demiştim arkadaşlar Çağların durumu iyi deyil diye vah vah acil şifalar diliyorum. Virüsü fena kapmış.;D ;D ;D

Etiketler

Dostum bu kadar işkence yeter, olanı var olmayanı var. Bu vebalin altından kalkamazsın. :D :D :D

kafayı kırdımı diyosunuz yani ::smiley: :p ;D en iyisi ben bi torpil bulup aichi-japonya toyota fabrikasına işe gireyim.. ;D ;D
parça falan yollarım size (eşantiyon) ;D

On numara emegine saglik. resimleri gordukce adamın aklına yenı fıkırler gelıyor. bu gıdişle araç sanayıden hıç çıkamıcak.

buna bayıldım tampon dizaynı çok güzel

Clipboard02.png

VX200 ve Sequoia nın arazideki fotografları varmı Çağlar abi?

bence komple bilinçli yapılmış bi arac.insanın uzaklara gitme isteğini kamçılıyor.

Ciddi ciddi düşünüyorum VX 80 ama istediğim gibisini bulmak biraz zaman alacak
Çağlar seninkinin aynısı Aşkın Jeep e düşmüş ama fiyat biraz uçuk 32 istiyorlar
fazla değil mi?

temiz gözüküyor ,kilit varmı anlayamadım...istenene bakarsan vx80 piyasası o modelde 30-40 arası ..satılmazda beklerse düşerler muhtemelen..

tam olarak istediğini bulmak zor bizim gibiler için,aklına yatanı alıp onu istediğin hale getirmek aslolan..(bilhassa bizim ülkemizde)ben bugüne kadar ki bütün arazi taşıtlarımda hep aynısını yaşadım.en güzeli zevkine ,kullanım amacına göre kişiselleştirmek aracı.
benim dikkat ettiğim yürüyeni ,motoru sağlam, standart arac bulup makul fiyata almak sonrasında kişiselleştirmek.yani hareket tarzın :
araca yapacağın değişikliklerin maliyeti+aracın ham alım fiyatı=toplam maliyet

evet resimden belli olmuyor ama doğru çok temiz görünüyor acelemiz yok nasılsa bekleriz ;D

ya öyle illa şunlarda olacak diye bir takıntım yok ama 7 aya yakın bir süredir forumu takip ediyorum ve inan bütün markaları en ince detayına kadar okudum benim alacağım araçta aradığım tek ve en önemli özellik en az benim kadar iri olması ;D
İşin gerçeği iki model arasında kaldım GC 5,2 V8 ve VX 80
ama Toyota son süreçte önde gibi araç alma işini yaz sonuna kadar sonlandırmak istiyorum
burada öğrendiğim en önemli şey acele etmemek doğru karar vermek ve memnun olmak çünkü bu araçlar binek değil sonuçta.....

yaz sonuna kimbilir neler çıkar umarım şansına.ben hiç okadar sabırlı olamadım:smiley:)
ps(gc ile tlc kıyası pek olmamış duymasınlar kavga çıkar)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR