Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 366,605
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

çağlar' Alıntı:
yutdışından getirtmeye üşeniyordum ama İstanbulda bulunca aldım.yakışmışmı bari. hanım fırçayı attı zaten bacamı taktn arabaya diye:smiley:))

Dayımın LC'de de şnorkel vardı. Polis uzaktan kesmiş kesmiş, sonra yanlarına gelip "ne çekiyorsunuz" diye sormuş!!! Amcalar kamera sistemi zannetmişler şnorkeli :smiley:

Etiketler

valla herşey zannediyorlardı ama bunu ilk duydum ;D

toyotanın orjinal şnorkelleri biraz iriyarı oluyor ondan olsa gerek :D

Görüntü000.jpg

Sen LC 'yi al , zaman,imkan yavaş yavaş bundan daha yakışıklı hale getirip,eşinin gözüne zamanla daha sempatik hale getirebiliriz :smiley:

:D dün akşam azimle çaştım, difflock + dırdır vitesini devreye alınca amacıma ulaştım :smiley:
Allahım kadın olmak harika, böylesi bir oyma kabiliyetini Allah erkeklere vermemiş.

Bugün iki araç daha görüp neticelendireceğim, akşamki üstün çabalarım sonucu tüm yetki bende :D

süper :smiley: kadın dırdırı zaman zaman işe yarıyor yahu ;D bu arada eşinin offroad 'la ,çamurla alakası yokmu? bir erkek olarak merak uyandırmıyormu?

Var canım... :smiley: hakkını yemeyeyim. Sayemde her türlü çamura pisliğe bulandı zamanında.
Daha evli değilken zehiri atmıştım yani, şimdi işim daha kolay ;)

hahahaha güzel onu da bu engebeli sahalarda görmek isteriz :D bugün bakacağın iki araç hangisi?

Benim LC nin ikizi eğer temizse ( tabii gösterdikten sonra ) resimlerden güzel duruyor ...
fiyat konusunda araca baktırdıktan sonra pazarlık konusuna gelince eşinde gösterdiğin performansın kat be katını satıcı üzerinde uygula ...adam bayılsın :D dayanamasın,pes etsin....

Hadi hayırlısı ...akşama güzel haberleri bekliyoruz.... bu arada dün akşam benzin sarfiyatını hesaplayamadım. 60 km 'de kaldım. gez gez yol bitti :D bugün kullanmaya tekrar devam edeceğim... akşama kaç tl yaktığını söylerim.

2.ilandaki vx100 araç uzun zamandır satılmadı...temizde gözüküyor ama iyi kontrol ettirin..

İçime 4x4 merakı giren şu günlerde, tek bindiğim 4x4 askeriyedeki Land'larken beni Lexus'u ile gezdiren ve sorduğum her soruya içtenlikle yanıt veren Çağlar Abi'ye teşekkürlerimi bir de buradan ileteyim :smiley:

Ayrıca yine Toyota firmasına beni bu araçlardan uzak tutacak düzeyde belirlemiş olduğu fiyatlardan ötürü de tesüflerimi iletiyorum :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,625
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR