Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 363,600

Etiketler
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

güzel goruntuler difansiyel havalandirmalarin i yukari almiştin dimi?

Al işte bide bu çıktı diferansiyel havalandırması mı? yaaa abi bu suya arabayla girmek ne zormuşşş yaaaa.
çağlar abi almışmıydık biz yukarı? ???

biraz da rahat olmak lazım hocam ,arazi taşıtı bu, e birde toyota...
tamam bakım iyidir ama biyerden sonra paranoyaya dönüyor....yağı suyu koyalım devam edelim... ;)

Hocam sen yapma bari ıkı metre hortom dort tane kelepçe arka tarafi benzın kapagının oraya on tarafi sol uste kaputa yakın 10 dakkasını almaz ustanın. bu arada gerılme farkını biraz fazla bırakın ben cıkardim yerinden nasıl başardiysam!
dif yaginin fiyatlarini yazmama gerek yok heralde ben olsam yaptrirdim şimdi senin içine kutta duşer yagada baktir bari su girmişmi? orj cekvaflari hortumun tepesine takiyoruz.
bol eglenceler.

çağlar abi senin stepneyide bagaj kapağına koy yakışır lexusa 8)

RedlinE' Alıntı:
Hocam sen yapma bari ıkı metre hortom dort tane kelepçe arka tarafi benzın kapagının oraya on tarafi sol uste kaputa yakın 10 dakkasını almaz ustanın. bu arada gerılme farkını biraz fazla bırakın ben cıkardim yerinden nasıl başardiysam!
dif yaginin fiyatlarini yazmama gerek yok heralde ben olsam yaptrirdim şimdi senin içine kutta duşer yagada baktir bari su girmişmi? orj cekvaflari hortumun tepesine takiyoruz.
bol eglenceler.

siboplar bozuk değilse sorun yok mücahit...benimkiler sağlam..ama kısa bir uğraşıyla yapılabilir.
dediğim gibi siboplarla oynanmamışsa, sağlamsa çok elzem değil..şahsi fikrim..

selamlar.

akt' Alıntı:
çağlar abi senin stepneyide bagaj kapağına koy yakışır lexusa 8)

ben o stepneyi komple kaldırıp atsam balkona en iyisi o olur aslında ;D

bagajla çok işim oluyor pratikliğini kaybedicem arkaya koysam, üst portbagajım var ona koysam bazen uzunyolda portbagaj kullanmıyorum çok ses yaptığı için , bilemedim düşünmekteyim ;)

selamlar

ama bu seferde lastik patlarsa kötü olur kötülük değilmi stepne yanındayken hiç birşey olmaz olmayıncada lastik patlar ;D

şaka yapıyorum canım yedeksiz olmaz..gerçi 10-12 senede arazi taşıtlarımın içerisinde sadece birkere lastiğim patladı, discovery varken..onda da hata bendeydi asfalt lastiğiyle girilmeyecek yerlere girdiğim için..

aklımda var bir iki proje ama kafa dengi bi usta bulmak lazım önce.
1.resimdeki örnek çok hoşuma gitti
arb ninkilerde güzel ama ülkeye sokmak 1000 dolardan aşağı tutmaz,belki daha fazla.

Picture 1.jpg

Picture 2.jpg

hj80lp2db6.jpg

1.resimdeki çok güzel gerçekten geçenlerde sanayide pradodada vardı ve çok hoş duruyordu ama bagaj kapagını açmak uzun sürecek :-\

birde demir tampon işi girecek araya..zaman ,para , enerji ::smiley:

hayırlısı.

demir tamponda arada kaynamış olacak doğru ama off roadtada avantajlı olur ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR