Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 363,364
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

bu da bugün çektiğim bir foto

DSC00713.jpg

Etiketler

Hasancım işçi lazım olursa ben gelirim.İtinayla Toyota modelleri kullanabilirim.Su+ekmek yeter. ;D ;D ;D

Aslında benim işim masa başı, arazide toplanan verilerin kalite kontrolünü yapıyorum.
Ama her fırsatta bir bahane bulup araziye gidiyorum.
Ekip şefi de bana alıştı araziye gideceğim zaman mutlaka bir toyota veriyor ;D

hasan bey ekip şefiyle konuşun alsınlar tuğsanla ikimizi ;D
çok arazidirler araziyi severler deyin ;D
ama land falan vermesinler bize. ::smiley:

çağlar' Alıntı:
umuta verebilirler land... ;D
eski landcı bilir.

Umuttanda geçmiş artık.
Bende 7 sene arazide defender kullandım. O zamanlar hergün araziye çıkıyordum ve Toyotanın tadına varmamıştım henüz ;D

Bence üçümüze birden iş vermezler aynı ekipte. Düşünsene 3 toyota fanatiği bir arada :D
ekip iş üretmeyi bırakır expedisyon yapmaya kalkar, o çöl senin bu çöl benim şeklinde ;D

biraz önce eşimle konuştum, 3 gündür üst üste araziye gittiğimi söyledim. yorumu şu oldu.

"adamlar birde üstüne sana para veriyorlar" ;D

halim abi onlar toyotaları alsınlar bana lr ve iş yeter :D

aslında bende iş arıyorum (jeoloji mühendisiyim) ve başvurduğum yerler arasında Libya vardı bunları gördükten sonra umarım Libya olur.

inşallah olur Altuğ

Libyada olmanın hasret dışında bir sıkıntısı olmadığı gibi yerbilimciler için çok önemli bir merkez.

altug onaran' Alıntı:
halim abi onlar toyotaları alsınlar bana lr ve iş yeter :D

Sen hele bir ikisininde tadına bak, sonra iştende vazgeçersin ;D

Ana konumuza dönersek

59cruiserad.jpg

Cuma günü yeni şantiyeme 65 yaşlarında bir kontrol amiri geldi. Aracından iner inmez benim fj40 'ın yanına gitti. "kimin bu yaaa, ben yıllarca çöllerde bunu kullandım" diye
aracın etrafında dolaştı. LC muhabbetinden işe vakit kalmadı, sadece güvenlik tedbirlerine bakıp gitmek durumunda kaldı.

Hafta sonu canım sıkıldı ve ufaklığın uzun zamandır resimlerini çekmemiştim.Yeni halini paylaşayım.Farları orjinale çevirdim gene,xenon falan uğraşamadım.Philips 5000k larımı da taktım,miss gibi oldu gene.Şimdilik bukadar.

Not: Bu arada aracımda araziye girmekden aşırı çizikler var ama fotoğraf saolsun cillop gibi duruyor. ;D

IMG_0070.jpg

IMG_0071.jpg

IMG_0073.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR