Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 363,357
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

....

_mg_8896.jpg

0610or_10_z+2006_toyota_4runner_v8+xjack_side_view.jpg

0088.jpg

2005-toyota-4-runner-image020.jpg

2007-toyota-hilux-doublecap-_mg_9424.jpg

Etiketler

Üstadım kolay gelsin, yazmıyoruz ama bu başlığı keyifle takip ediyoruz. ;)

oo selam.burdaysan pazar günü umutla buluşma planımız var kaan da gelir,sende katıl.

çağlar' Alıntı:
oo selam.burdaysan pazar günü umutla buluşma planımız var kaan da gelir,sende katıl.

Aslında ne güzel olurdu ama ben 12 ağustosa kadar arazideyim.
Sonrasında bir program olursa katılmaktan memnun olurum.

çağlar' Alıntı:

Yukarıdan ikinci foto bizim kamp naklinden, arkadaki beyaz karavanlar kamyonlara bağlanmış nakli bekliyor.
Cehennemden çıkış anımızın fotosudur o.
Kum o kadar inceydiki orda her yere giriyordu, en ufak rüzgarda havalanıyordu. Aylarca kum soluduk.

Son iki gündür de aşağıdaki fotoğrafta arkada en soldaki 70 serisi ile araziye çıkıyorum. Off road a doydum desem yeri var.
Bugün 10 km yi 1 saatte aldık.

DSC00669.jpg

Alıntıda fotoğraf gelmemiş
Bahsettiğim fotoğraf buydu

[attachment=1]

Aracın arkadan görüntüsü

[attachment=2]

içi

[attachment=3]

Bu da benim toza bulanmış halim

102_4595.jpg

102_4619.jpg

102_4590.jpg

102_4637.jpg

kum en nalet şey heryerden herşekilde giriyordur mutlaka..kolay gelsin valla işiniz zor, çölün ortasında.toyotalarda olmasa çekilmez hiç ;D

yanlız toyotalarıda bitirmişsiniz şantiyede.....

bu arada hava filtre kutusunu komple bagaja taşımışlar öylemi.?? pardon pardon galiba üst bagaja bi ön filtre yapılmış..

çağlar' Alıntı:
bu arada hava filtre kutusunu komple bagaja taşımışlar öylemi.?? pardon pardon galiba üst bagaja bi ön filtre yapılmış..

Bu projeye başladığımızda bazı araçlarda snorkel yoktu. Hava filitresinden motora giden toz yüzünden onlarca motor elden gitti. Hem LC lerde hemde LR lerde birçok aracın motoru komple değimek zorunda kaldı. Hal böyle olunca mekaniklerde su borularından snorkel yapıp silikonla tutturdular. Oldukçada iyi iş gördü.

pancarmotorcu' Alıntı:
sedat biryandan sıcak,biryandan kum, birde gurbet eldesin .allah kolaylık versin, hakkatten zor iş.

Teşekkür ederim Hasan bey, hangi iş kolay ki.
En azından bu iş ruhumuza uygun deyip kendimizi teselli ediyoruz ;D

resimler on numara
çöl şartlari zor ama teselliniz var en azindan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR