Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 366,754

Etiketler

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Bencede ;)

siz neden bu güzelliğin daha çok fotoğrafını paylaşmıyorsunuz bizimle?

fotoğraf çekme özürlüyüm sanırım:smiley: ama bir kaç tane de benden olsun. Ayrıca bir soru: fotoğrafı yüklemek için boyutu çok küçültmek zorunda kalıyorum o zaman da kalite çok bozuluyor nedir bunun kolay yolu ???

.

PICT5804.jpg

100_4567-1.jpg

100_4569-1.jpg

Bayanların güzelleşmek için çamur banyosu yapması gibi olmuş.
Önce çamurlanıyorsun, sonra yıkanıp güzelleşiyorsun.
Bknz yukarıdaki mesaj foto 1 ve diğerleri :smiley:

umut bey okadar uğraştınız ,arac satışta ,,nedendir acaba??

bizde bugün kaan arkadaşımızla buluştuk..aracı çok güzel tekrar hayırlı olsun,kazasız belasız binsin.müsaade ederse tanıtayım aracını:
1 FZE-FE kodlu 6 silindir 4500 motorlu,otomatik vites,çift klima (dubai spec),buzdolabi,çift depo,üstte pusula yedek depo göstergesi, fuuuull kilit (ön ,arka,orta), ayrıca önlerde ayırıcı hub da var..stepne bagaj kapağında..arasan zor bulunur yani.genel bakım ve biraz kozmetikten sonra tam 4x4 lük araç ;)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

fuuuuuulll kilit ha vay be ;D
buradaki resimlerde daha iyi duruyor allah sahibine bağışlasın ;D
sahibinden'de o kadar düzgün fotoğrafları yoktu
Çağlar seninkinin yükseltmesi de yanında muadil bir araç olunca daha bir baba göstermiş kendini...

Bir de, 80'lere ayna mahruti ile oynamadan takılabilecek en büyük lastik ebadı bilgin var mı?

Abicim ellerine kollarına sağlık ya hiç bukadar mutlu olmamıştım iyiki seninle tanıştım bu arabayı sen ilk aldığında ben almış kadar sevinmiştim bunu tüm kalbimle söylüyorum. Allahta ben kuluna yüzüme güldü ve bu arabayı aldım inşallah hep güzel günlerde sağlıkla ve arızasız bineriz. Tabi babamada çok teşekkür etmem lazım zor durumda kırmadı para verde böyle bir araba almama yardımcı oldu

ilkakdeniz' Alıntı:
fuuuuuulll kilit ha vay be ;D
buradaki resimlerde daha iyi duruyor allah sahibine bağışlasın ;D
sahibinden'de o kadar düzgün fotoğrafları yoktu
Çağlar seninkinin yükseltmesi de yanında muadil bir araç olunca daha bir baba göstermiş kendini...

Bir de, 80'lere ayna mahruti ile oynamadan takılabilecek en büyük lastik ebadı bilgin var mı?

yabancı sitelerde 31 e kadar takanları gördüm,
bizdeki bir büyüğü bile yakıtı,gidişi etkilerken, değerlerle oynanmamış araçlarla orjinalin bi büyüğü (285) kafi şahsi fikrim.
ama ben 5 inç süspansiyon kit+ aktarma değerleriyle oynıycam dersen 35 layıkıdır. :smiley:)

t392syncro' Alıntı:
Abicim ellerine kollarına sağlık ya hiç bukadar mutlu olmamıştım iyiki seninle tanıştım bu arabayı sen ilk aldığında ben almış kadar sevinmiştim bunu tüm kalbimle söylüyorum. Allahta ben kuluna yüzüme güldü ve bu arabayı aldım inşallah hep güzel günlerde sağlıkla ve arızasız bineriz. Tabi babamada çok teşekkür etmem lazım zor durumda kırmadı para verde böyle bir araba almama yardımcı oldu

ne demek kaan zevk benim için bu araçlarla uğraşmak..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.