Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 364,478
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

bir tane de benimkinden ;D kar kürüyen LC gören var mı ;D ;D ;D ;D ;D ;D adapazarından selamlarrr. Şemsi ustama da teşekkürler ;) (biraz reklam oldu ama)

IMG_0696.JPG

Etiketler

BUDA BENİM Rav4 Hep yabancı olacak değil bizdede var

fotoğraf.JPG

fotoğraf (1)....JPG

fotoğraf...JPG

fotoğrafççç.JPG

kar küreme ile ilgili fotolar evdeki bilgisayarımda, gündüzleri genellikle ofisimden yazışıyorum. evde müsait olduğum bir gün yükleyeceğim.

mdr' Alıntı:
çok güzel fotograf ;D ;D ;D

evet TR de 2. elini 100,000TL ye aldığımız araçlar yurtdışında karpuz satmak için kullanılıyor. yani yoruma gerek yok, tek yapacağımız şey ağlanacak halimize gülmek ;D ;D

BU fotoğrafı vergileri bu kadar arttıran maliyecilere ve fiyatları böyle uçuran toyota satıcılarına göndermek lazım. Pert halde prado 30bin tl istiyorlardı geçende.

umerto' Alıntı:
Selam Toyota dostları. Bir süredir Toyota bölümünde fazlaca vakit geçirir oldum. Bu Hiluxun orijinal kapalı kasalısı 4Runner oluyor yanlış öğrenmediysem. Ama motor hacmi farklı oluyor. İki araç arasındaki farklar bundan mı ibaret? Hilux için yapılan modifikasyonlar 4Runner için de geçerli olur mu? Hilux kadar arazide kabiliyetli midir? Parçası ucuz mudur?

Seri sorular oldu ardı ardına kusura bakmayın :D :D
Hilüx ile 4Runner ın ön takımları farklı,yani 98 ve altı hilüxlerden bahsediyorum.Hilüx offroad için daha sağlam bir yürüyene sahip 4Runner a göre.Ama 4Runner daha konforlu ve daha güçlüdür,çünkü ön takımı salıncak sistemli vede 3.0 litre v6 benzinli ile 3.0 turbo dizel motorlu versiyonları mevcuttur.
Hilüx de ise 2.4 dizel ve benzinli ile 2.8 düz dizel motor versiyonları vardır.

Bu boyayi bende cok begendim , yaptirmayi da dusundum , fakat temizlemesi problem olabilir diye vaz gectim, ozellikle kurumus kus pislikleri gibi , camur vs. gibi maddeler puturlu dokunun icinden normal yikamada temizlenirmi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR