Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,563
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 364,492
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

iyi hafta sonları herkese

trd-tundra-double-cab-off-road-concept-and-trailer--sema-2008.jpg

Etiketler

Teşekkürler Sinancıgım..o günleri tekrar yaşadım..ne güzeldi.. ;D ;D ;D

Alicigim;

biteceksek bu güzellikler yüzünden bitelim ;D :D

Merhabalar,
Bende birgün buraya kendi aracımın fotoğrafını koyacağım günü bekliyorum sanırım 4Runner olacak şimdilik pusula onu gösteriyor.
Bu arada Defender aşkım bitmedi bitmeyecek.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Niyazi bey;

inşallah 4 RUNNER hayalinizi tez zamanda gerçekleşir.

Fotografları da bu sayfaları süsler..

Bu ayarda devam et İsmail Abi..

böyle giderse beni ikindiye yetiştirirler.. ;D

Bak buna üzüldüm Alicigim.. ;D ;D niyekine :D :D :D

sen ikindiye gidecek degil...daima bunlarla yaşayıp..ömrünün sonuan kadar zevkle binecek kişilerden.."Toyota " cısın..benim gibi..

Selam Toyota dostları. Bir süredir Toyota bölümünde fazlaca vakit geçirir oldum. Bu Hiluxun orijinal kapalı kasalısı 4Runner oluyor yanlış öğrenmediysem. Ama motor hacmi farklı oluyor. İki araç arasındaki farklar bundan mı ibaret? Hilux için yapılan modifikasyonlar 4Runner için de geçerli olur mu? Hilux kadar arazide kabiliyetli midir? Parçası ucuz mudur?

Seri sorular oldu ardı ardına kusura bakmayın :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR