Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi
Selamlar Sn.Ahmet bey elinize sağlık ne desem ki... iş ortada MAŞAALLAH. Bende 92 mod.makaslı samurai yedekte duruyor.oldukca temiz ve orjinal.Sizin yaptığınız gibi birşeyler (3 aşağı 5 yukarı) yapmayı planlıyordum sizi görünce izlemeye başladım.Fakat sizin gibi şshsi imkanım olamaz.ancak ustalar ile ..zaman ve mangır ayırarak uğraşabilirim.uğraşırkende yarı yolda bırakmamak gerek.bazı gidişat ile alakalı sıkıntılardan dolayı.Sabır ve gözlem artı bilgi birikim gerek.vs.lafı uattım.Tecrübe ve birikimiinizden bana yardımcı olursanız iyi olur hemde böyle bir işi kafasında gecirenlerede faydanız dokunmuş olur.1.sac ve demir profiler ne kadar ağırlık oluşturdu.Alternatif malzeme ne olabilir.makasları sökmenin sebebi ,helezon ile değiştşrmenin artı ve eskileri ne olabilir.yükseltme ve yaylar ın yine avantaj ve dejavantajlarını yazarsanız ,hatta başkamodifiye fikir ve ilaveler de yazarsanız memnun kalırız. zahmet olacak ama bir ustadan beklentimiz bu.Dolayısı ile, önce ben sonrada okuyan arkadaşlar sevinip size teşekürlerimizi peşinen bildirelim.iyi paylaşımlar .Aracınızıda Hayrlısı ile eskştiniz.