Isler aksi gittimi haram zikkim oluyo guzel kardesim..Helal olsun, elinize sağlık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tesekkur ederim.aslinda birazda kafami dagitmak icin ugrasiyorum desem yeridir ama isler ters gittimi kafam bi milyon...iste ozamn saricak birilirini aramiyor degilim.malzeme gelmez gelir yanlis gelir.ustaya gidersin nazlana nazlana is yapar burun kivirir,jeep dersin ceyrek akliyla gecirmeye calisir..is yapar senin gosterdigin hassasiyeti gostermez iste oan cikartip sen ona gostermek istersin oda olmaz.elinize sağlık, işlemler güzel duruyor da uğraşması baya meşakkatli.
şimdiden kolay gelsin
Merhabalar,Ekli dosyayı görüntüle 62884Elimiz degmisken baski balata setinide degiselim dedikk.fenada etmedik hani
Çalışmalarınız heyecanla takip ediyorum, bir sorum olacak Baskı balata seti kaç paraya mal oldu acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 62884Elimiz degmisken baski balata setinide degiselim dedikk.fenada etmedik hani
Teaekkurler.harika bir çalışma, kolay gelsin...
Hocam merhaba...Elinize sağlık. Çok güzel bir çalışma. Sizi çok iyi anlıyorum, çünkü benim de başımda aynı bela var, yalnız benimki neredeyse 5 senedir sürüyor ama halen sizin geldiğiniz aşamaya gelemedim.
Bilgi edinmek için soruyorum ,şasede kumlama astar boya gibi işlemleri daha detaylı bilgi verebilir misiniz. Hangi markanın malzemelerini kullandınız, şöyle olsa daha iyi olur diyebileceğiniz bir tavsiyeniz ,yada başka bir tecrübeniz var mı?
Teşekkürler, Allah bolca para ve sabır versin. Yoksa bu işler bitmiyor. Hele dediğiniz gibi o şeyi göstermek istediğiniz ustalara kalırsa.
Bir arkadaşım sırf ustalar yüzünden parasıyla iş yaptıramadığı için pes etti. Arabayı neredeyse hurdaya verecek.