Toyatanin Devi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FthBlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,751

Etiketler
Yagsogutucu kapagimizda ufakbir catlaktan oturu tadilat yapilmis fakat kucukte olsa terleme yapiyordu.sokuldu haliyle sokmusken yenisi istendi.1.5 aysonra geldi busefer yag filtresinin kutugu uymadi kasimngozum derken 1 aydaha gecti.
20161217_135356.jpg
20170205_132532.jpg
20170204_150554.jpg
Ve temizlige baskadik diyelimm.

20170204_172144.jpg
Hersey yerli yerindeyken ilk kat boya calismamiz.herseyi uzun uzadiya yazamiyorum tirmaladigim anlar aklima geldigi icin...takim contalar alindi manifol sokuldu contalari degisti kapak contalari degisti.boya temizlik islemiyle genelde bisey yapamadgim zaman hasir nesir oldum.neyapsam kardir mantigiyla.

elinize sağlık, işlemler güzel duruyor da uğraşması baya meşakkatli.
şimdiden kolay gelsin
Tesekkur ederim.aslinda birazda kafami dagitmak icin ugrasiyorum desem yeridir ama isler ters gittimi kafam bi milyon...iste ozamn saricak birilirini aramiyor degilim.malzeme gelmez gelir yanlis gelir.ustaya gidersin nazlana nazlana is yapar burun kivirir,jeep dersin ceyrek akliyla gecirmeye calisir..is yapar senin gosterdigin hassasiyeti gostermez iste oan cikartip sen ona gostermek istersin oda olmaz:sweatsmile:o_O.

Dostum pek pisey anlayamadim cunku cumleyi tamamlayamiyorum.tekrar yorumlardan yardimci olurum.bi soru oldugu kesin ama ne:smiley:

Elinize sağlık. Çok güzel bir çalışma. Sizi çok iyi anlıyorum, çünkü benim de başımda aynı bela var, yalnız benimki neredeyse 5 senedir sürüyor ama halen sizin geldiğiniz aşamaya gelemedim.

Bilgi edinmek için soruyorum ,şasede kumlama astar boya gibi işlemleri daha detaylı bilgi verebilir misiniz. Hangi markanın malzemelerini kullandınız, şöyle olsa daha iyi olur diyebileceğiniz bir tavsiyeniz ,yada başka bir tecrübeniz var mı?

Teşekkürler, Allah bolca para ve sabır versin. Yoksa bu işler bitmiyor. Hele dediğiniz gibi o şeyi göstermek istediğiniz ustalara kalırsa.

Bir arkadaşım sırf ustalar yüzünden parasıyla iş yaptıramadığı için pes etti. Arabayı neredeyse hurdaya verecek.

Elinize sağlık. Çok güzel bir çalışma. Sizi çok iyi anlıyorum, çünkü benim de başımda aynı bela var, yalnız benimki neredeyse 5 senedir sürüyor ama halen sizin geldiğiniz aşamaya gelemedim.

Bilgi edinmek için soruyorum ,şasede kumlama astar boya gibi işlemleri daha detaylı bilgi verebilir misiniz. Hangi markanın malzemelerini kullandınız, şöyle olsa daha iyi olur diyebileceğiniz bir tavsiyeniz ,yada başka bir tecrübeniz var mı?

Teşekkürler, Allah bolca para ve sabır versin. Yoksa bu işler bitmiyor. Hele dediğiniz gibi o şeyi göstermek istediğiniz ustalara kalırsa.

Bir arkadaşım sırf ustalar yüzünden parasıyla iş yaptıramadığı için pes etti. Arabayı neredeyse hurdaya verecek.
Hocam merhaba...
5367106276 numaram.elimden geldigi kadar yardimci olurum.
Siz sorarsiniz ben elimden geldigince cevap veririm bilgim dahilinde tabi.
Saseni gormeden bisey diyemiyorum ne yapilir diye ama bunlar makas kupelerinin oldugu kisimdan curuyor bunuda ordaki esneye vibrasyona bagliyorum.aracinizi soyduysaniz herseyi gorebilmek icin kumlama sart bence tabi.benimgibi cok pimpirikli cins biriyseniz sayet epoxy astr epoxy boya sonkat olarakta caninizin istedigi bi renk kullanabilirsiniz.
Sase sokuluyorken civatalari nazikce cikartmaya calisin acilmayan civatalari zorlayip kirmayin.elinizden geliyosa purmuz salamayla civatalari isitip oyle sokun veya dondurucu spry kullanin.civatalari sokunce ayirin ve toptan fazla faz civatalarinizi temin edin.standar metrik civatalar kullanilmadigi icin sonra cok ugrasirsiniz.

Burda yazmayla emin ol bitmez.hangi asamadasin ne yaptin ne yapmak istiyorsun bunlari ogrenirsem isine yarayacak bilgileri oaylasirim.
Numarami yazdim

Bakalim geriye dogru neler yapmisiz..
20170903_123308.jpg
20170903_123247.jpg
Depo sokulup cikartildi.sokmez olaydim.temizlenince saglam xedigimiz depoda 6 adet oluk gibi delik cikti.delikleri kaynattik.
SAKIN OLA ICI BOS DiYIP OZELLIKLE MAZOT DEPOLARINI KAYNATMAYIN.COK KOTU SONUCLAR DOGURABILIR...
Astarlandi boyandi.samandira tamiri yapildi.contalar degisip sandira montaji yapildi.kupanin alti yaklasik 10 gunde flex ve spral teliyle temizlendi.bu islem epeyce mesakatli ve yorucu oldu.3 kat grvur pas emici boyayla boyandi.suan ayna gibi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR