Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hasankeyf
İlk gece Dicle kenarında konaklarken ikinci gece , geçen yıl kaldığımız yolun diğer tarafındaki bahçe restauranta giitik. Sahibinin adı Fırat ve restaurant Dicle kenarında
Hazar gölü için internette yaptığım araştırmada Sivrice ilçesi , Güney Köyü, Hacıbey mevkiinde faaliyette bulunan Turizm Bakanlığından İşletme Belgeli Tur- Pol Turistik Tesisleri bünyesinde 300 araç , 200 çadır, 50 karavan kapasiteli bir yer olduğunu buldum. Gittiğimizde bizi bir süpriz bekliyordu, konuştuğumuz görevli yer bile gösteremezken otel odalarının önünde bir alana park edin, karavan başı 45 TL istiyoruz deyince size hayırlı günleeeeeer deyip biraz daha geride Mavigöl restaurantta hem lezzetli güzel bir yemek yedik hem de yemyeşil tesiste ücretsiz konakladık. Bu fotoğraf o bahçeden çekilmiştir.
Haldun dostu zorla götürdüğüm Divriği Ulucamii ve Şifahanesi, Dünya Kültür mirası listesine Türkiye'den alınan ilk yapıt. O zor yola rağmen bence değdi diyorum.....
Güzel bir anlatım,güzel bir fotoğraflama,güzel bir dostluk, güzel bir uyum, olunca mükemmel sonuçlara ulaşılıyor. Sizleri tebrik ediyor,örnek olduğunuz için,paylaştığınız için çok çok teşekkür ediyorum.Yeni gezilerde gene beraber olmanız dileklerimle,hoşcakalın.
Haldun'un güzel anlatımına fotoğraflarla katkı sağlayalım derken kantarın topunu kaçırdık galiba. Ne yapalım bana fotoğraf yükle demeyecektin. Kendisine, bu keyifli gezi yazısı için bir kez daha teşekkür ediyorum.
Oğuz
Çabuk bitmesin diye yazıları yavaş yavaş okudum. Genelde yapılanın aksine fotoğrafları çabucak geçeyim belki başka birşeyler de yazılmıştır dedim. O da olmadı. Onlara da ister istemez takılıp kaldım. Ayağınıza, kaleminize, hepsinden önemlisi görmeyi, hissetmeyi bilen gözlerinize, yüreğinize, dostluğunuza sağlık.