Toplamak İçin CJ Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratkorkmaz54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,057

muratkorkmaz54

OĞLUM---AV---DOĞAAA
Yer
sakarya
merhaba arkadaşlar herkesden yardım bekliyorum artık bir cj alma vakti geldi kendi zevkime göre toplayabileceğim bir cj arıyorum 2 arkadaş ilk defa böyle bir araç toplayacaz bakalım nasıl bişey ortaya çıkaracaz nasıl bir yol izlememiz gerekiyor sizlerden yardım bekliyorum her detayını sorarak öğrenerek yapmak istiyorum tecrübeli arkadaşlar yardım ederler umarım

Etiketler
Ynt: Toplamak İçin CJ Arıyorum

Aracı alırken 78 model ve üstü olursa ileride karşılaşacağın bir çok problemi önceden çözmüş olursun. Kolay gelsin..

tek adres
maslak oto sanayi
2. kısım ULUSOTOMOTİV
saygıdeğer ünal abi herşeyin en iyisini halleder
arabayı almassan bile her konuda yardımcı olur
saygılar

bence hazır al daha az masraf olur birde ustalarla fazla uğraşmamış olursunuz

bence hazır alırsanız toplayıp bindiğinizdeki zewki alamazsınız
bi sanayiye gdip fiyat sormak bile cok zewkli
bence parçaların peşinden koşmak aramak ilgilenmek gerektiği zaman endişelenmek ve beklemek bu işin heycanlarından bitanesi

bundan daha önemlisi hakkı arabada ne yaptığını bilirsin mesela şasede bi çatlak var bunu ançak arabayı söküp temizledikden sonra görebilirsin diğer dediklerin bu işin gercekden zevk tarafı :smiley:)

en doğru adres ünaldır bu konuda yapabileceği bişey varsa yapar yapamadığınıda yönlendirir diyecem ama yapar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR