Toplamak İçin CJ Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratkorkmaz54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,062

Etiketler

Ynt: Toplamak İçin CJ Arıyorum

tesadüfen gördüm ilanınızı.kısmet ise olu.ben kısa bi süre önce 78 cj6 aldım.açıkcası biraz kazıklandım.motoru sıfır yaptırım üzerine ön takın ve şanzıman değişimi yaptım.uzun süre kullanmak niyetindeydim fakay bi sorun yüzünden elden çıkarmak zorundayım.bilmem ilginizi çekermi.arazide çok keyifli.şayet hakkını vererek kullanacaksanız alın derim.halende üzerinde çalışıp olmayanı yapmaya çalışıyorum.birkaç güne kadar son halinin resimlerini göreceksiniz burada.esenlik dilerim

araç sorunsuz.benin yaşadığım bi ekonomik sıkıntıdan dolayı satmak durumundayım ve inanın hiç istemiyorum.aracın tek eksiği yeni bir tente.motor sıfır.hatta şu saat itibari ile sanayide.2.vitesten atar gibi olmuştu.dişlisini değiştiriyorum.bu akşam alıcam ve resimlerini göreceksiniz.esenlik dilerim

bence ilk önce nasıl bi CJ alacaksınız (3,5,6,7 veya 8 ) ne şartlarda kullanacaksınız sadece arazi mi günlük mü karışık mı
evde ikinci araç mı olacak yoksa tek mi
ağır offroad mu yoksa hafif doğa gezilerinde mi kullanacaksınız

bence ilk once kriterlerinizi belirlerseniz araç bulmanız daha kolay olacaktır ve toplarken neresini nasıl yapacağınız da daha kolay olacaktır.
toplamak biraz daha masraflı olur ancak kesinlikle çok zevkli.
parça probleminden çekinmeyin her türlü parçası mevcut şimdiden çok çok kolay gelsin.

aslında hangisi olacağı pek önemli değil ben hem günlük kullanım hemde arazide beni yolda bırakmayacak bir makine istiyorum ona göre bir araç arıyorum

dostum ben bu aracı günlük kullanıyorum ve inan bolu dağlarında hiç kalmadım.bir kere hariç ondada saplandığım yerden iki traktör yardımı ile çıktım ki beni çıkardıktan sonra kalan traktörü ben çektim.hala istemiyerek satma durumundayım lakin sezgin beyin dedikleri çok doğru.içine girdikçe ve hayal dünyanızın çapı ile ilgili bir maliyet söz konusu.benim aracamın tek eksiği bana göre yeni bir tente yada kabin.motor sıfır ve inanın o gücü hissetmek çok hoş.iyice düşünüp karar vermenizi dilerim.aldıktan sonra kolay vazgeçilmiyor.esenlik dilerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR